@SylaR
Благодаря колега! Желая ти успехи!
Ако има някой друг, който се нуждае от копирайтинг услуги, нека пише тук ЛС или на имейл [email protected]
Ползвах услугите на @bgtifo и съм доволен, препоръчвам го с две ръце!
Благодаря колега! Желая ти успехи!
Ако има някой друг, който се нуждае от копирайтинг услуги, нека пише тук ЛС или на имейл [email protected]
Аз получих статията си. Моето впечатление е доста добро. Получих статия от 399 думи без заглавието. Текстът е написан много добре- четлив, ясен и предизвикващ интерес. Уникалността му е 100% според Advego. Като заключение мога да кажа, че колегата пише много качествени текстове. Препоръчвам!
Получих приятна за четене, грамотно написана и уникална статия по зададената тема.
Смятам, че човека си е свършил работата.
Само да добавя нещо важно - в статията се усещаше “увод- основна част -заключение”.
Това за мен е много важно, в случая беше изпълнено добре.
Успех.
Доволен съм от колегата @bgtifo !
Качествено изпълнение в срок.
Искам да споделя и моето мнение за колегата bgtifo
Поръчах няколко статии, като държа да кажа, че една от темата беше не много популярна и според мен доста трудна за писане.
Още същият ден получих всичко поръчано от мен, като нивото е наистина много добро.
Изключително съм доволен и силно препоръчвам на всички, които желаят уникални и качаствени текстове.
Работя с bgtifo от около 2 години и половина...незнам дали няма да "си вкарам автогол" с това си мнение (в смисъл, че така помагам вероятно да се увеличи заетостта му, както и цената, вероятно), но не мога да не го напиша, просто го заслужава отвсякъде!!!
Изключително коректен, изключително добро познаване на материята (в областите, в които работим са наблюденията ми), винаги може да се разчита на него!!!
И аз да споделя за работата си с @bgtifo ..
Поръчах 10 статии и съм доволен .. добре са написани и навреме
Доволен съм много от статиите на туристическа тематика които ми написа. Искрено препоръчвам!
Ползвах услугите на @bgtifo и съм доволен, препоръчвам го с две ръце!
Димитър написа над 10 статии за един от сайтовете ми. Стилът му на писане е увлекателен и интелигентен.
Със сигурност го препоръчвам ако търсите добър копирайтър на съдържание.
Последно редактирано: