hrisiwrite
Member
Здравейте, предлагам услугите си за писане и пренаписване на статии, писане на постове за социални мрежи, писане на сценарии на видеа и постове, редакция на текст и като цяло всичко останало, свързано с писането.
Накратко - за онези, които решат да се възползват от услугите ми:
- ако някой поиска, мога да изпратя мои примерни неща, но предлагам и следния вариант - примерна статия, която не се заплаща и която ще определи дали ще започнем да работим заедно;
- цена на писане на статия: 100 думи - 6 лв., 200 думи - 10 лв. и т.н. 300 думи - 14 лв., 400 думи - 18 лв., 500 думи - 22 лв. и т.н.;
- цена за пренаписване на статия с готов изпратен линк - 100 думи - 4 лв., 200 думи - 6 лв., 300 думи - 8 лв.; 400 думи - 10 лв. и т.н.
- цените за други разработки са по договаряне
- пиша само на български език;
- плащане - по банков път, Револют, Еконт или както ви е удобно.
И така, ако някой прояви интерес, моля да се свърже с мен чрез лично съобщение. Ще опитам да дам бърз, точен и ясен отговор. Благодаря за вниманието!
Накратко - за онези, които решат да се възползват от услугите ми:
- ако някой поиска, мога да изпратя мои примерни неща, но предлагам и следния вариант - примерна статия, която не се заплаща и която ще определи дали ще започнем да работим заедно;
- цена на писане на статия: 100 думи - 6 лв., 200 думи - 10 лв. и т.н. 300 думи - 14 лв., 400 думи - 18 лв., 500 думи - 22 лв. и т.н.;
- цена за пренаписване на статия с готов изпратен линк - 100 думи - 4 лв., 200 думи - 6 лв., 300 думи - 8 лв.; 400 думи - 10 лв. и т.н.
- цените за други разработки са по договаряне
- пиша само на български език;
- плащане - по банков път, Револют, Еконт или както ви е удобно.
И така, ако някой прояви интерес, моля да се свърже с мен чрез лично съобщение. Ще опитам да дам бърз, точен и ясен отговор. Благодаря за вниманието!
Последно редактирано: