Marta Martina

Member
Рейтинг - 0%
0   2   0
Търсим SEO копирайтър за описания на продукти на тема дамски обувки.
Задължително е да имате познания за механизма на работа на търсещите машини, а текстовете, който пишете, да бъдат с висока уникалност при проверка.
• Описание на продукт 300 думи. Описанието включва: материал, височина на ток или платформа в см и всичкиа нужни параметри към модела. На този етап има около 2000 продукта в сайта.
• Отделно от описанията на продукти и категории се нуждаем от статии в блог на същата тематика- дамски обувки.
Всеки желаещ може да направи предложение и оферта. Могат да работят паралелно няколко човека, поради големият брой артикули.
Очакваме Вашите оферти и предложения на ЛС.
 
Шаблоните на птодуктиъе кой ги изготвя?
 
Колежке, три теми си коментирала. Нищо лошо няма. Ама айде да мислим и да вникваме в детайлите, не просто да си кандидатстваме по неактивни теми. Подобно на тази тема, която последно е била активна на 26 Октомври 2017г. и другите, в които си писала са същата история. Ти за 20 лева върни от архива нещо.
 
Не го казвам с цел да те обидя по някакъв начин. Не очаквай да получиш отговор по теми, които не са в началните страници. Тук редовно се пускат подобни теми и до няколко дена всичко приключва. :)
 
Не, аз не се обиждам, просто трябваше да достигна един лимит от съобщения. Между другото, виждам че и други хора коментират стари теми, може да им кажеш и на тях
 

Горе