Търся: Копирайтъри

redrum

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
23   0   0
Здравейте,
трябват ми хора с опит в писането, които да създадат уникални текстове (описания) за продукти, които ще се качат в онлайн магазин, който развиваме в момента.

Уникално заглавие за продукта

Дължина на текста: около 200-300 думи. За самият текст ще бъдат дадени допълнителни инструкции за форматиране. При него гоним висока уникалност. Търсим и изчерпателност относо функционалностите на описвания продукт.

Технически характеристики и съдържание на комплекта (не ги броим към горните 200-300 думи) - уникализиране за всеки продукт, до колкото е възможно.

Накратко е това, имам нужда от хиляди текстове, така че няма ограничение нито в работата, нито в броя на пишещите. Трябват ми сериозни хора, с които да работя дългосрочно. Чакам предложения за цена на текст на лично, като можем да започнем с пробен текст, за да добиете представа какво точно се търси.

Поздрави
 
Благодаря на всички колеги, които писаха до момента. Ще отговоря на всеки от Вас, малко по-късно довечера. Търсенето на добри писачи продължава :)
 
Здравейте, имам малък опит в писането на статии, писала съм за един строителен сайт. Имам мнохо интереси и познания, както и съм бърза в намирането на информация, умея да пренаписвам и редактирам. Сега имам по 2 часа на ден свободно време, понеже гледам малко дете, и то ме ангажира изцяло освен когато спи :) Използвам адвего за проверка за уникалност. Предполагам бих могла да пиша по 2-3 статии на ден. Бих се радвала да ми дадете задача, и ако сте доволен да работим заедно. Успех с онлайн магазина :)
 
Здравейте, Вашата обява ме интересува и мисля, че мога да Ви бъда полезна. Не мога да предложа цена, защото до сега не съм правила това срещу заплащане като freelancer, а на заплата и поради това не знам как се формират цените за този вид дейност. Ако ви интересува и ми пратите мейл, мога да изпратя като прикачени файлове примери от последните ми работи за фирмата, които се състояха в писане на съдържание за сайта им и описания на техническите продукти. Извинявам се, ако нещо съм нарушила етикета за комуникация във форума, но все още съм нова и не съм се ориентирала. Имам над 20 години опит в маркетинг, събиране на информация, писане и създаване на съдържание и доста други дейности, свързани с позиционирането на продукти на пазара, но като freelancer сега правя първите си стъпки.
 
Здравейте! Аз съм абсолютен новобранец и затова не мога да определям заплащане. Ако имате желание да ме тествате, може да ми дадете задача и срок, за да прецените дали бих Ви била полезна :) Благодаря предварително и поздрави!
 
Радвам се, че толкова много хора ми писаха. Буквално десетки. Благодаря Ви! За момента не мога физически да работя с повече хора, за това се извинявам на тези, на които не съм отговорил. Все пак ще запазя контактите Ви и ще ги използвам при необходимост.

Поздрави
 

Горе