Търсенето и предлагането са скачени съдове. Същевременно всеки пишещ може да си определи цена, и всеки поръчващ също. Когато отидем в магазина може би ни се иска да си купим "Афтършок", но нямаме парички и си взимаме долнопробна текила за 8 лв.Понеже много хора скочиха срещу цената. Аз лично съм купувал доста текстове от различни писачи тук и съм плащал скъпо за тях. Нито един от текстовете написан на български език не се класира. Така, че реалната стойност на тези текстове е по-малко от 50 стотинки. Много от колегите твърдят, че пишат качествено, но предлагат продукт който е безполезен и претупан, колкото да вземат парите. Лично аз мисля, че ако попадне на тези с които се сблъках аз 50 стотинки са им много.
Въпреки това има хора, които умеят да пишат текстове. До сега такива в бг нета не съм срещал, но имам приятелка която изкара само с две статии сайт на първа страница в Яндекс. да взема 20 долра на статия, но те си струват напълно. А сайта беше на много конкурентна тема онлайн магазин. Нов сайт, без линкове. Продава... Въпреки, че продуктите си ги описва сама собственичката на сайта...
Проблема е, че всеки вече пише статии, SEO статии и каквото клиента пожелав. Аз лично ценя дар словото си. Мога да напиша текст и за стотинки, но той няма да е полезен. Не е въпроса да се свърши дадена задача, а как тя ще бъде свършена. Всеки с клавиатура, автор не става. Но, колега, бих ти написал една кратка статия (без пари), за да докажа, че съм тук и създавам.Понеже много хора скочиха срещу цената. Аз лично съм купувал доста текстове от различни писачи тук и съм плащал скъпо за тях. Нито един от текстовете написан на български език не се класира (а имаше текстове и по 50 лева за статия). Така, че реалната стойност на тези текстове е по-малко от 50 стотинки. Много от колегите твърдят, че пишат качествено, но предлагат продукт който е безполезен и претупан, колкото да вземат парите. Лично аз мисля, че ако попадне на тези с които се сблъках аз 50 стотинки са им много.
Въпреки това има хора, които умеят да пишат текстове. До сега такива в бг нета не съм срещал, но имам приятелка която изкара само с две статии, сайт на първа страница в Яндекс. Да взема 20 долра на статия, но те си струват напълно. А сайта беше на много конкурентна тема - онлайн магазин. Нов сайт, без линкове. Продава... Въпреки, че продуктите си ги описва сама собственичката на сайта...