....."чат-пат, старая се да линкна автора" - това означава, че си имал желание ама нещо си се направил на ударен ли? При това винаги се дава линк към ресурса, за да няма недоволни и обидени.
Що бре? При мен например абсолютно всяка статия е уникална. Много държа на авторските материали напук на крадците в мрежата.аз пък очаквах да видя тук само отговори " всичко ми е уникално"
Добро чувство за хумор !Всичко ми е уникално. Особено ДНК-то.
Еее... мислех, че ги рисуваш.Моите картинки обикновено са шотове от дадено филмче, които сам си правя. По този начин запазвам уникалността на съдържанието си.
То това е за специалисти като теб, майЕее... мислех, че ги рисуваш.
Аз се похвалих пръв, няма кво да кажа друго.Като гледам copy -> paste специалистите избягват темата
И аз не виждам нищо лошо във функцията, а само в хората, които я използват за да крадат и дублират съдържание.Аз се похвалих пръв, няма кво да кажа друго.
Не виждам лошо в copy/paste
Споко ползвам такова съдържание дето гоогле не го смята за дублирано(free to use,modify,even commersially) или в най-лошия случай се старая да го пренапиша с някой добър rewriter.И аз не виждам нищо лошо във функцията, а само в хората, които я използват за да крадат и дублират съдържание.