От: Копират ми статиите
Точно това смятам да се случи - 3-4 (а според зависи може и повече) ледени наливни бирички...
Харконе..ама баш ми дреме за сплотяването...щом до сега не сме се "засекли" по нишата, няма и да се засечем! Тук говорим за съвсем различни неща. Ти си този който започна да ми скача по тиквата, не аз - съгласен ли си. И въпреки, че дори съм получавал реп от теб - отвръщам подобаващо, еле па на голословни нападки. Може да съм най-изтърканият тупан, ама пак ще повторя тва дет съм повтарял сто пъти - "каквото повикало, такова се обадило"
Имаш личен проблем, и той е че, не всеки е длъжен да ти ходи по свирката, както и да ти прави евалата - уцелих ли?! Малко са изводите при такова поведение (тва твойто намръщеното), гоните някаква кофти възраст, нямаш работа, не ти става (разбирай лични проблеми). Обаче нито аз, нито който и да било, трябва да се съобразява с това. Правилното решение е ПОЧИВКА. Тоест... ходи се скрий
Дами, прави сте... Обаче за взаимното разбирателство са нужни ДВА разумни индивида, а не идиот и комплексар