haro
New Member
От: Корабът потъва - не се бутайте вода ще има за всички!
Пич за съжаление това няма как да стане, а дори и да стане ще ти трябва партия, а като имаш партия нали се сещаш че те щети казват какво да правиш, а не ти каквото си искаш, а пък дори и независим кмет да станеш което е почти невъзможно пак ще дойде мафията и щети казва какво да правиш ако искаш да си жив и здрав и да си прибираш парички от разни програми.
Абе аз се замислям по един друг проект : Ние като имаме акъл да вземем да се кандидатираме за кметове на малки селца - повечето тука сме читави хора, мисля че имаме възможности и ще ни изберат - ми те хората ще процъфтят под наше управление - така наистина можем да променим нещо. Оня ден четох за някакъв 19 годишен дето станал кмет на 2 села - потърсете го в Интернет. Дали наистина можеш да направиш нещо за хората ако си кмет на село? Например да им създадеш работа, да привлечеш инвестиции. Може да направим собствена аффилиейт програма за аграрната продукция или сайт за майсторите на местни занаяти и електронна система за резервации в местните хотелчета.
Пич за съжаление това няма как да стане, а дори и да стане ще ти трябва партия, а като имаш партия нали се сещаш че те щети казват какво да правиш, а не ти каквото си искаш, а пък дори и независим кмет да станеш което е почти невъзможно пак ще дойде мафията и щети казва какво да правиш ако искаш да си жив и здрав и да си прибираш парички от разни програми.