Здравейте драги приятели, тук съм поради причината че може би над 90% от вас са в бизнеса дали с реклами дали с дропшипинг, няма значение моят въпрос се отнася за дропшипинга и това че имам няколко конкретни въпроса които не можах да открия в този наистина голям форум, ще съм изключително благодарен на всяко едно мнение. Решил съм да закупя “х” стока намерих и няколко продавача от “Алибаба” кореспонденцията ми с тях е изцяло по имейл. Стоката която ще закупувам е 20-50 тона първа поръчка, евентуално с нарастване до 80т месечно с прекъсване от 3 месеца през летният сезон. В имейлите имам сайтове на фирмите, телефони, vat number както и адрес, сайтовете няма да ги поствам тук за да не става реклама. Въпросите ги задавам тук с мисълта че ще получа конкретен отговор от компетентни лица.
Как да бъда сигурен дали това не е някакъв вид измама?
Метода на плащане не ми е ясен до момента не съм изнасял и внасял стока в чужбина ще постна съдържанието. “Our Method of payment is 50%T/T after Proforma Invoice(so that we can
use it to buy the packing tool,pay for all testing,pay for the
transportation) and balance 50%T/T after buyer receive goods at the
destination and confirms the quality and quantity”
При обсъждане с продавача конкретизирахме устройваща цена и за двама ни с CIF до адрес, не ми е ясно тук дали ще ми се налага мито ? Продавача каза че не но все пак не искам изненади.
При определената цена продавача каза че всичко е включено в цената, възможно ли е да има скрити такси? Стоката не е хранителен продукт!
За момента е това благодаря много на всички които ще се включите в темата. Късно видях че заглавието е объркано, извинявам се но телефона ми е редактирал думата
Как да бъда сигурен дали това не е някакъв вид измама?
Метода на плащане не ми е ясен до момента не съм изнасял и внасял стока в чужбина ще постна съдържанието. “Our Method of payment is 50%T/T after Proforma Invoice(so that we can
use it to buy the packing tool,pay for all testing,pay for the
transportation) and balance 50%T/T after buyer receive goods at the
destination and confirms the quality and quantity”
При обсъждане с продавача конкретизирахме устройваща цена и за двама ни с CIF до адрес, не ми е ясно тук дали ще ми се налага мито ? Продавача каза че не но все пак не искам изненади.
При определената цена продавача каза че всичко е включено в цената, възможно ли е да има скрити такси? Стоката не е хранителен продукт!
За момента е това благодаря много на всички които ще се включите в темата. Късно видях че заглавието е объркано, извинявам се но телефона ми е редактирал думата
Последно редактирано: