От: Коректност от музичка
biaro, ситуацията се усложнява и от факта че поне едната страна в спора е тийнейдж...
А и пубертета при много хора продължава и след като навършат 18 години, имам предвид, че трябва да си се сблъскал с едни или други проблеми, за да си сериозен, да държиш на думата си и да имаш опит в това което правиш, да контролираш нещата. Факта, че е махнал банера на човека, който си е платил и е сложил на някакъв друг показва колко владее общуване с клиентите и колко разбира от бизнес. В случая няма какво да говорим за етикет - той идва след това
Мнението ми е, че от едната страна стои дете, за което живота все още е песен, тъй като мама и тати се грижат за него и той не знае какво е да си изкарваш хляба, да плащаш сметки и да нямаш покрив над главата си... Мисли, че за 1 ден ще стане милионер и че бизнес се върти толкова лесно като да щракнеш с пръсти. Т.е. личи ясно, че не умее да цени хората

Ако умееше нямаше да се отнесе така срамно с клиента си.
Не може да прекратиш услугата на един човек и да я предоставиш на друг с оправданието, че си сменял дизайна. Не може да си се осрал (банера е стоял 2 седмици едва след като eXP се е оплакал) и да плюеш клиента си за нещо, за което ти си виновен

Срам, срам...
Edit: Офлелееееее, сега се сетих че RMPG има регистрация в edno23.com Дечицата-уебдизайнери

Сега като му видях последните постове там, edno23.com ми заприлича на детска градина

Не му се сърдете, ще минат годинка-две и тогава ще е зрял човек :wink: