Калашников
Member
От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея
#нетегля ще е актуално още месеци наред за клиентите на КТБ.
#нетегля ще е актуално още месеци наред за клиентите на КТБ.
Банкер на годината!
Вече не се връчва, а се издирва.
Как се измениха времената - преди хората обираха банки, а сега банките обират хората.:wink:
Прекратяването на договорите за охрана на офисите на банката с технически средства поставя в пряка опасност от кражба на активите на банката и документацията й. Това действие е в пряко противоречие с Наредба I – 171 на МВР и БНБ за сигурността на банките. Фирма за физическа охрана с опитни служители, специално обучавани за банкови охранители, беше подменена с охранители, чиято професионална квалификация за охрана на финансови институции е, меко казано, съмнителна.
Аз нямам съмнения, че това е така. Прокуратурата и БНБ толкова много лъжи ни поднесоха, че вече почти не се изненадвам, но тази новина все пак ме хвана неподготвен . Трагедия!Мажоритарният акционер Цветан Василев е направил опит да прехвърли милионите, получени като дивиденти, от сметката на една своя частна фирма към сметка на КТБ в опит за подпомагане на нейната ликвидност след паниката на вложителите. За да стане по-бързо, трансферът е бил оформен с износни и вносни бележки на каса. Но след влизането на квесторите и стопирането на всякакви преводи,парите са били върнати на частната му фирма.
Честно казано съм повече склонен да вярвам на Ц.В.,отколкото на безкрайно лъжливите ни прокуратура,служби и телевизии.Е това направо ме хвърли в шок!!!!
ПРОСЛОВУТИТЕ 205 МИЛИОНА НЕ СА БИЛИ ИЗНЕСЕНИ, А ВНЕСЕНИ
Аз нямам съмнения, че това е така. Прокуратурата и БНБ толкова много лъжи ни поднесоха, че вече почти не се изненадвам, но тази новина все пак ме хвана неподготвен . Трагедия!
Честно казано съм повече склонен да вярвам на Ц.В.,отколкото на безкрайно лъжливите ни прокуратура,служби и телевизии.
Договориха се:
Гарантират и едрите депозити в КТБ, но след данъчна ревизия
Май ще им плащаме бакиите. Отврат!
Burni,главна роля за фалита на КТБ изиграха Герб,медиите им и приятелчетата им,а за фалита на държавата са виновни всички рожби на БКП и ДПС,и в предишното и в сегашното НС всички бяха и са техни рожби.Дали ще е лайно от синя,кафява или червена крава,все си смърди!И не ми изкарвай от сто реки вода,че лайното Герб е хванало коричка,докато лайното БСП/ДПС е настъпано,все тая,мястото на всички е на бунището,а не в НС!