Абе harkon-е, не намери ли нещо по-читаво? С такива предложения човек ще остарее като стар ерген.
Ти си пуснал темата, не аз. От това следва, че ти предлагаш, а не че аз търся (не че ми пречи да търся). Ако си толкова на брачна вълна, давай оферти. Само гледай да е нещо по-читаво от вече посоченото в темата.Не знаех, че си търсиш нещо сериозно точно тук - във форума за предприемачество. Не си казал, не сме ти пуснали тема за брачна оферта.
Harkone, вече втори път ме провокираш за седмица. Но този път ще ти отговоря.
Не знам защо и по какви причини, но явно си имаш проблеми и като гледам естественото на темата, мисля, че не са леки и за пренебрегване.
Аз лично, мисля че си за специални грижи, но едва ли ще го вземеш предвид.
Мисля, че имаше опция за блокирване на потребител във форума и смятам да я използвам още сега.
За каквото и да ми завиждаш, имай предвид, че не можеш да ме засегнеш по какъвто и да е начин, а напротив, задълбаваш все повече в падението си.
п.с.
harkon has now been successfully added to your ignore list. You will now be returned to where you were.
Това съобщение е скрито ,защото harkon е във вашия игнор лист.
Спестява диагнозите
Родих се
harkon-е, виждам, че ти е хоби да се заяждаш с хората, но аз все още си чакам брачните оферти
Аз бях леко подведен от заглавието.
Че колко са сценарИИте (използвал си множествено число), по които да караме? Е, на мен и един сценарий ми стига, че нещо не мога да схвана съвсем точно целта на темата.Еее, толкова добра тема. Нали няма да я обърнете на п*шкомер? Карайте по сценарии.
Май при всички е така. То и резултатите по този начин мутират. Нормално би трябвало ярешкото да е със солидна преднина в анкетата
За harkon:
Продължавам да си чакам брачните предложения.
Лачено на моите години си имам и у къщи.... избирам младото.