A adi Well-Known Member 13 Юни 2009 #123 От: Кой зодия сте? Eто и последните резултати от анкетата според това което сте писали : I. огнени зодии :общо 22 стрелец-9 лъв- 6 овен-7 ii. въздушни зодии :общо 21 близнаци- 13 везни-3 водолей-5 iii.водни зодии : общо 11+1 риби-5 скорпион-3 рак-3 iv.земни зодии:общо 19 дева-9 козирог-5 телец-5
От: Кой зодия сте? Eто и последните резултати от анкетата според това което сте писали : I. огнени зодии :общо 22 стрелец-9 лъв- 6 овен-7 ii. въздушни зодии :общо 21 близнаци- 13 везни-3 водолей-5 iii.водни зодии : общо 11+1 риби-5 скорпион-3 рак-3 iv.земни зодии:общо 19 дева-9 козирог-5 телец-5
C cecipenev New Member 13 Юни 2009 #124 От: Кой зодия сте? Скорпион, не знам дали съм писал. Най-добрата зодия, определено.
A adi Well-Known Member 13 Юни 2009 #125 От: Кой зодия сте? cecipenev каза: Скорпион, не знам дали съм писал. Най-добрата зодия, определено. Увеличете... най -вероятно си писал че твоята зодия е най хубавата.... нищо не си първия Последно редактирано: 13 Юни 2009
От: Кой зодия сте? cecipenev каза: Скорпион, не знам дали съм писал. Най-добрата зодия, определено. Увеличете... най -вероятно си писал че твоята зодия е най хубавата.... нищо не си първия
tiger13 New Member 13 Август 2009 #132 От: Кой зодия сте? Извинете, но не се ли пише : "Коя зодия сте?" , а не "Кой зодия сте?".
A adi Well-Known Member 13 Август 2009 #133 От: Кой зодия сте? извинен си и хайде някой литератор да напише правилния въпрос ....... каква зодия сте ?! или кой от коя зодия е ?!
От: Кой зодия сте? извинен си и хайде някой литератор да напише правилния въпрос ....... каква зодия сте ?! или кой от коя зодия е ?!
G gangster New Member 13 Август 2009 #134 От: Кой зодия сте? Тя работата стана малко: Жената е гладно, децата и той...:lol::lol::lol:
tiger13 New Member 13 Август 2009 #135 От: От: Кой зодия сте? gangster каза: Тя работата стана малко: Жената е гладно, децата и той...:lol::lol::lol: Увеличете... Мъжа и тя. Май,май така стана работата.
От: От: Кой зодия сте? gangster каза: Тя работата стана малко: Жената е гладно, децата и той...:lol::lol::lol: Увеличете... Мъжа и тя. Май,май така стана работата.
A adi Well-Known Member 15 Август 2009 #137 От: Кой зодия сте? тази е нова и трябва да е 14-та ....13- тата е Змиеносец и я обсъждахме
val New Member 15 Август 2009 #138 От: Кой зодия сте? мммм Телец и да, има общо с бизнес наклонностите. Телците са прагматисти и материалисти. Точно каквото трябва
От: Кой зодия сте? мммм Телец и да, има общо с бизнес наклонностите. Телците са прагматисти и материалисти. Точно каквото трябва