Ами ще пробвам. В мрежовия маркетинг има опция да се печели от екип. Просто няма информация директно от компанията. А като се свързвам с представители на различни компании, трябва да им вадя думите с ченгел като се стигне до тая част. Даже са и ми казвали, че ако се регистрирам под тях тогава ще ми кажат. Затова и пуснах темата. Ако тук има някой запознат или занимаващ се с това да сподели подходяща компания.
Ако не можеш да продаваш доникъде няма да стигнеш... Трябва да имаш някакво умение, а от това, което написа дотук, изглежда, че за нищо не ставаш.
Аз работя с една мацка, която е зарибена по проудктите на една МЛМ компания. Аз съм ги ползвал преди години и нямам негативни впечатления от тях, но не е като да ги "разбирам".
Та аз осигурявам финансирането (има значение, щото се трупат всеки месец едни точки на база колко продукта и за какви пари си поръчал, за да се достигне максимална отстъпка от цената на продукта (сътоветно максимална печалба за нас като продавачи)) + рекламата (фб + сайт, който е чисто информативен и няма функционалността на онлайн магазин + ретаргетинг) и логистиката (доколкото просто имам офис и робите могат да пращат и тия неща освен всичко останало), а мацката се занимава да пише постчета в страницата и да контактува с клиентите.
Противно на това, което
@Blinky твърди - някои продукти могат да се продават и онлайн чрез реклама във фб например, без да се изисква старомодното организиране на презентации, просто човекът, който се занимава, трябва наистина да познава добре продукта, да знае кои са key selling points иии така.
Понякога се налага най-много някоя консултация по телефона с купувача, но това е, няма face to face продажби.
Сега покрай тъпата истерия около вируса гръмнахме.
Даже се чудя дали да не си почина няколко месеца от всичко останало.