Незнам за теб, но за мен символична сума значи 1 лв.shopmania.biz препоръчвам.
Срещу символична сума бих могъл да ти изградя доста добър онлайн магазин.
Нещо като тези:
http://www.knifeshop.in/
http://bellagio.shopmania.biz/
За 1 лв. ще мога да ти дам само съвет...Незнам за теб, но за мен символична сума значи 1 лв.
Ще можеш ли да добавиш филтър ?
Сигурен ли си в това което казваш? На един клиент му оцених изработването на филтър на 4-тири нива точно за авто части около 15 000 лева и му се стори адски евтино. Авточастите изискват изключително прецизна работа при създаване на атрибути, това дето го препоръчваш писано от деца сякаш едва ли може да поеме логиката която е необходима.За 1 лв. ще мога да ти дам само съвет...
За мен символична сума е до 50 лв.
Ще мога всичко да ти добавя.
OpenCart с хубава тема, забрави за сложното търсене и вместо него структурирай продуктите във функционални категории, които ще са лесни за навигация и администрация.
300$ струва интегриране на TECDOC в онлайн системата.. със всякви филтрации. има готови модули.. аз ако ти платя 100 К.. трябва да ми направиш всичко това + да ми докараш 100 К трафик.. за толкова пари мога да купя готов магазин със трафик.Ако ще продава авточасти при правилното категоризиране е минимум 300 категории и при 1000 продукта (което е смешно малко за авточасти и шанса да дойде клиент които търси нещо което предлага е под 0.00001% реално), ако правилно са поставени в категорийте ще направи около 250 000 пренасочвания, дали опенкарт ще се справи с това? Една част става за много модели коли, много модификации и много години, така че едно 99% от неговите части понеже не вярвам да предлага строгопрофилирани части, какво са една мноооого малка част от всичките ще са намират във всичките категории и дори и да се справи с 250 000 пренасочвания, то как ще се справи като повечето му списъци ще показва едно 50% минимум от целия му асортимент. Крайния резултат трябва да бъде винаги сведен до не повече от три избора, фундаментала логика при продажбите, което се спазва от най - големите в бранша и те затова са най - големите. Без фитър за 4-тири нива минимум няма да може да се справи или трябва да направи структура от 150 000 категории и тогава да ги пълни с продукти което най - вероятно ще му отнеме толкова много време, че продуктите вече ще са морално остарели! Има си причина да няма много такива сайтове и да няма малки такива сайтове. Тука една камара потребители ми се изсипаха да им вкарам от тайван на групажче части и ми се чудят за $2000 или $2500 да поръчат, аз им обяснявам че само наемането на контейнера, пълненето му, след това разтоварването му и транспортирането от пристанището ще струва повече от цялата стока, да не говорим че минималния капитал трябва да е поне 100k за да стартираш, най - елементарното само чистачките което е едно от най - евтините цялата номенклатура по 2 бройки струва 55 000 лева, при стелките отиваме двойно и тройно, авточастите там вече нещата загрубяват, двата главни разпространители на части ползват нашата система и имат складове за по 15 - 20 милиона и пак покриват едвам едва двамата общо не повече от 65% от търсенето, другото се поръчва по поръчка от чужбина.
300$ струва интегриране на TECDOC в онлайн системата.. със всякви филтрации. има готови модули.. аз ако ти платя 100 К.. трябва да ми направиш всичко това + да ми докараш 100 К трафик.. за толкова пари мога да купя готов магазин със трафик.
Покажи ми твоя сайт за 100 К за авточасти много ми е интересно как изглежда..Ти имаш ли текдок? Имаш ли лиценз за него? И знаеш ли каква сървърна мощ се изисква за да можеш да извлечеш всички продукти един път само, а това трябва да го правиш през определено време. Определено си поредния палячо на които безсмислено се опитвам да му помогна пояснявайки му как стоят нещата. Отиди да ти направя интеграция за 300 долара и почвай да продаваш кво се занимаваш със сайта, избираш един опенкарт щото само това знаят 99% в този форум и действаш.
Ако се продават магазини с трафик и оборот за по 100к за авточасти аз имам голям интерес да ги купя и комисионна 30 000 лева ще ти дам! Но да не се окаже че тези сайтове по 100К нямат нищо в себе си и оборота им за последните 5 години е по - малко о т 100к?
Ооооууу сега го прочетох, че и с трафик, малиййй ако намериш такъв ще ти дам не 30 000 ами 130 000 лева та да може и ти да си купиш един такъв и да ти останат пак 30 000 лева
Покажи ми твоя сайт за 100 К за авточасти много ми е интересно как изглежда..