Мене ми е интересно защо Блинки е сред ползващите всяка една от нацъканите платформи...
без Шопико.
Човекът държи поне 8 магазина и очевидно е с доста авантюристичен към технологиите, евала!
Нямам нито един магазин, но съм работил с всичко, което съм вотнал.
Просто така ми се е случило, да попадам на тях, да ги разучавам и в последствие, да правя някакви неща по тях. Честно казано, не съм съжалил и за момент, защото си е опит и виждаш всеки дев екип каква логика е следвал и на какво е залагал при всяка една платформа. Има си любими, имам си не чак толкова любими и определено, ако попадна на нещо интригуващо и отделя време, с желание ще го разджиткам и него. Дори преди има няма 1 година попаднах на Shopify, като решение, видя ми се интересно, а една преди месец го проучих в малко повече, защото ми се налижи да помогна за едни къстамизации, поне това на фронта се позволява, но от изброените от мен SaaS, всички го позволяват. Пипането в логиката вече липсва.
Нормално, те си имат вече изграденото, от теб се иска да го донагласиш - в повечето случаи не е нужно нищо повече от това, до което са ти дали права да ръчкаш.
Специално за Shopiko, не съм имал кейс. Иначе с голямо удоволствие ще се радвам да видя какво са сътворили от Суперхостинг. Предполагам е на нивото на GombaShop, а може би и CloudCart. За съжаление не знам дали би се приближило дори и малко до Shopify и BigCommerce. В този ред на мисли, ако някой има, да свирка и да даде някакво мнение за него. Спомням си един приятел си направи магазина на него и остана доволен, че дори и го класира добре за продуктите, които продаваше на него. Дано продължава да е все така силен.