Виж за опции export csv може така да еспосртираш от joomla и да импортираш в твоя сайт само ще трябва да промениш някоя друга колонаДа попитам нещо. Мой познат има онлайн магазин за дрехи, joomla. Аз искам да си направя друг магазин , с друг домейн, но със същите артикули в него. Въпросът ми е: има ли някакъв начин като той качва снимките и описанията си при него, автоматично да се качват и при мен, за да не ги набирам всеки път. Благодаря!
От скоро има изградена комуникация между OpenCart и Microinvest Склад Pro. Комуникацията между OpenCart и Microinvest Склад Pro позволява въвеждане и поддръжка на база данни само в Microinvest Склад Pro и автоматична синхронизация с електронния магазин. Обменът е двупосочен и се реализира размяна на номенклатури и поръчки през определен период от време.
Пиша в темата, тъй като преди бяхме коментирали за този проблем - честата липса на връзка между складовата система и магазина...
Единственият ми опит е да го изключа, защото сайта, който беше правен е за тукашния пазар, а реално този бранш не е дорасъл за това. Единственото, което мога да кажа е, че работи добре, но това е от постове и мнения, които съм чел. Лично не съм работил с него, но вярвам, че скоро ще се сблъскам с това. Просто WP много агресивно навлиза навсякъде. вече.Някой може ли да сподели опита си с woocommerce плъгина за wordpress ? Предварително благодаря!
Сърбят ме ръцете да го пробвам и аз, та за това питах, но ме притеснява как ще се държи при над 500 артикула.