Blinky
Owner
Мисля, че е време да станеш. Пречупването е само веднъж, после е лесно.Аз не съм бизнесмен.
Мисля, че е време да станеш. Пречупването е само веднъж, после е лесно.Аз не съм бизнесмен.
Аз бачкам бе пич, точно затова от може би близо две години не съм бачкал като фрийлансър. Иначе си прав - не ми се рискуват собствени пари, или поне търся да шерна риска, но идеите са ми добри.досега да се беше хванал да работиш някъде и за 3-4 месеца или да беше поел няколко фрийланс задачи за да спестиш парите.
#ТърсяИнвестиращаБудала
Шеф на темата ли се изживяваш? Остави народа да си пише. То няма друго интересно и без тва.Гледам добре си чешете бонбоните, но нещо разводнихте яко мафията 7777.бг. Виждам, че темата е провокирала доста хора, знайни и незнайни да коментират (едни трупат коментари, други "реакции", трети нещо друго), всичко друго но не и по темата. Хайде някой от шефовете тук ако иска да затвори темата, явно няма какво да се каже по-темата вече! Новините са достатъчни. Мерси!
Не, много бързо го намерих.другата пуска глупави гифове, които сигурно цял ден е търсила,
Малките победи в живота викаш.Не, много бързо го намерих.
Иначе си прав - не ми се рискуват собствени пари, или поне търся да шерна риска, но идеите са ми добри.
Пепел ти на устата. Вече записахме презентацията.Без да се обиждаш, но в момента в който видях, че 1000 лв ги имаш за пари и търсиш да “шернеш” риска, ми стана ясно, че си адски далеч от истината. От сега ти казвам, че проекта ти няма да се получи.
Въпроса ми е колко от колегите са на същото мнение като мен?
Как ти хрумна това за шефШеф на темата ли се изживяваш? Остави народа да си пише. То няма друго интересно и без тва.
И научи тва И КРАТКО къде се слага и най-вече къде НЕ СЕ СЛАГА, че много напевно звучи така.
Не, и ако темата върви към Лафка. Това са горе долу за всичките им 1800-2000 обекта си е доста работни места. От икономическа гледна точка. Само знам от мои познати, че почти никой не го посещава. Вили го посещавали таргет, който със сутрешното кафе и цигари да закръгли сумата до 10 лева с 1-2 билета. Не съм никак изненадан от това като сценарии. Който чете вестници също.Явно се гледа сеира а не дали има смисъл от написаното. Все тая, аз пак ще помоля да се приключи темата и ако собствениците имат желание нека затворят темата. Вече е безмислено, да се пишет глупости. Аз казах това което имаше.
А обърнал ли си внимание на работещите в Лафка? Те са буквално обградени с артикули и имат място колкото да дишат, страшна работа!!!Не, и ако темата върви към Лафка. Това са горе долу за всичките им 1800-2000 обекта си е доста работни места. От икономическа гледна точка. Само знам от мои познати, че почти никой не го посещава. Вили го посещавали таргет, който със сутрешното кафе и цигари да закръгли сумата до 10 лева с 1-2 билета. Не съм никак изненадан от това като сценарии. Който чете вестници също.
Да. Виждал съм ги и дори някои да не се прибират в кутийките си, а да седят от вън и клиента да ги гони из бутката, за да ги обслужват. Но е факт, че има някаква заетост все пак с този бизнес. Не кибичат на борсата, където държавата ще им дава, което не знам дали е по добре.А обърнал ли си внимание на работещите в Лафка? Те са буквално обградени с артикули и имат място колкото да дишат, страшна работа!!!