И на пенсионерите по 100 лева месечно по-високи пенсии, нали?и как тези дето ги дават по телевизията са техни поставени лица
Може и така да стане. Ще видим.Нищо няма да изчезне. Това е един от най-доходоносните бизнеси, просто сега близки до управляващите ще вземат тази ниша. Търкането ще продължи спокойно, просто печалбите ще отиват в друг джоб.
Да. И аз така мисля. Няма да убият кравата, ще сменят дуяча.Съмнявам се. Просто ще сменят играчите.
Абе те пенсионерите няма да получат по 100лв. ама ще е добре този "бизнесмен" да отиде малко на топло заради търканията на билетите и заблудата в която живеят адски много хора. Много тъжно и адски жалко е така да се ебаваш, да си мисли някой, че ще спечели повече от 100-200 лв. и накрая е дал над едни 3000-4000лв. тъжно е, разбира се и найвно но, немотията прави всичко.
Ще отиде, ако има доказателства за това. В Тукаетакария обаче си виновен до доказване на противното.Абе те пенсионерите няма да получат по 100лв. ама ще е добре този "бизнесмен" да отиде малко на топло заради търканията на билетите и заблудата в която живеят адски много хора. Много тъжно и адски жалко е така да се ебаваш, да си мисли някой, че ще спечели повече от 100-200 лв. и накрая е дал над едни 3000-4000лв. тъжно е, разбира се и найвно но, немотията прави всичко.
Прокуратурата директно каза, че нямат пари в наличност, които да обезпечат обещаните печалби, а хората, които са спечелили най-големите суми не били реални. Дали е истина не знам, но е официално становище на държавен орган. Лично на мен поведението на главния прокурор меко казано не ми вдъхва доверие още от пародиите около избирането му.С какво излъга той хората, че го сравняват с КТБ най-вече ? Открадна парите на хората и ощети държавата ли ?
Бат Бойко и компания решиха да вземат и тоя бизнес и причината е ясна - печели се много. Няма спирка за ГЕРБаджиите, това е истината, правят и изкарват каквото на тях им е удобно и няма кой на тях да им потърси отговорност, защото както виждаме налазиха всичко и навсякъде, всички власти.
Те отдавна са нагли и никой и нищо не може да ги спре, обвиняват, изкривяват закони и ще те изкарат престъпник за един ден, даже за няколко часа...жалка картинка.
Всичко както се вижда е добре измислен и подготвен сценарий, не може да е друго.
А Черепа колкото данъци е платил покрай букмейкърската си дейност и лотариите едва ли има някой, който се доближава за толкова много години до него. Но те го изкараха престъпник и ''поредният олигарх, който бяга от България''. С какво излъга той хората, че го сравняват с КТБ най-вече ? Открадна парите на хората и ощети държавата ли ? Аз съм бил в системата на букмейкърите, знам колко много хора припечелват като продават билети. Почти всеки магазин продава и взима комисионна за това.
Знаете ли колко ще са загубите на тези хора от малкия и среден бизнес, които продават билети в заведенията си, магазините си и т.н. и вече няма да ги продават ? По спомен бяха на 5% комисионна. Ако продадеш за 100 лв билетчета взимаш 5 лв. Демек на месец 150 лв, малко ли е ей така от нищото ?
Поредният удар върху всички, а някои тук доволстват, защото нямали хората да търкат билетчета...жалка картинка сме, нищо не става от нас.
Подобна логика не съм предлагал на уважаемата публика. Логиката я търси в по-предните изречения, вместо да се хващаш за това.По тая логика трябва да забранят хазарта като цяло - еврофутбол, тото, залози на кучета и всякакви такива, понеже "прибират едни пари от и без това бедния и прост народ".
Трябва да се забранят цигарите, понеже те обират народа, а в бонус на това и хората страдат от болести, породени от тях. Все неща, които утежняват паричното положение.
ОК звучеше тия циркове да се разиграват при изтичащ лиценз, но при положение, че има действащ такъв, то си е директно кражба на бизнес.