nikolai.mt
Well-Known Member
Да, и аз не знам за живи човеци с печалби над 100к.изглежда че над 100К не са изплащали и аз познавам един с 5 и един със 100к изплатени, но повече от това ниикъде никого.
Да, и аз не знам за живи човеци с печалби над 100к.изглежда че над 100К не са изплащали и аз познавам един с 5 и един със 100к изплатени, но повече от това ниикъде никого.
Умнико, от тотото са реални, ония са бушони!То и аз не познавам жив човек спечели милиони от 6/49, ама това не значи , че ги няма.... Ебати логиката....
Умнико, от тотото са реални, ония са бушони!
Според мен това е пак за пред публиката. Черепа едва ли ще проговори, правят отново някакво показно без реални последствия. Обаче Черепа не е Мустака. Тук има сериозни геополитически интереси.Подобна логика не съм предлагал на уважаемата публика. Логиката я търси в по-предните изречения, вместо да се хващаш за това.
Не виждам какво е това тюхкане. Чичката си е поживял като тарикат едиколко си години, закономерно е натрупал някой и друг грях, заформил се е дисбаланс в системата и... е време друг да му заеме мястото.
Просто друг ще плати данъците. Народът вместо въпросните билетчета ще купи други билетчета, ще пусне тото, ще купи хляб, нов телефон, и т.н.Аз друго се чудя... Ако се обстрахираме от всичките простотии по темата, в крайна сметка в държавата тази година няма да взлязат едни не малко милиони от данаците, които така или иначе Божков е плащал досега. Накрая държавата няма да вземе нищо, Божков няма да вземе нищо, общо взето никой нищо няма да вземе. ...
Просто друг ще плати данъците. Народът вместо въпросните билетчета ще купи други билетчета, ще пусне тото, ще купи хляб, нов телефон, и т.н.
Те парите не извират от Божков.
Глупости. Онзи ден гледах една зомбирана госпожа как търка билетчета пред една Лавка, тъкмо беше избухнал скандалът. След като тези хора не се усещат, че пълнят джобовете точно на тези, които обвиняват за ситуацията в държавата, нищо няма да ги спре да търкат.Аз виждам положителен ефект от цялата работа. Масовата идиотия ще поохладнее, хората леко ще се поотдръпнат от хазарта заради подмятанията за фалшиви печалби и прочие. Парите им ще отидат в други стоки и услуги, вкл и родно производство. Косвен ефект - ще се вдигне БВП-то.
Гони последния влак. То това няма да отпадне, том е ясно. В момента му сменят собственика.Глупости. Онзи ден гледах една зомбирана госпожа как търка билетчета пред една Лавка, тъкмо беше избухнал скандалът. След като тези хора не се усещат, че пълнят джобовете точно на тези, които обвиняват за ситуацията в държавата, нищо няма да ги спре да търкат.
Гештапо?
Да не си минал и ти под дъгата? Това е изказ за средно статистически читател на бултаймс...
Поредната жертва на фейк нюза, RIP биаро :/На институция, дето раздава присъди, конфискува имущество, вкарва в ареста за години, без присъда, как и се вика?