biaaro
Well-Known Member
В Дубай няма да го барнат, че ще стане страшно. Аз лично му пожелавам дълъг живот Или поне по-дълъг от на Борисов.
Fixed
Fixed
Я избацай една да те видим колко си добъртаква бележка всеки отварял фотошоп може да направи за десетина минути.
И рубли ROFL.Всичко на тебе ти е фотошоп и фейк...
Е па аз не съм го отварялЯ избацай една да те видим колко си добър
И рубли ROFL.
Айде давайте предсрочни избори близките 2-3 месеца че октомври идва пак КОВИД и няма да ни е до тва...
Последните няколко пъти пропуснах да гласувам за БСП и е време да наваксам... Или който там си направи лафа за излизане от ЕУ, НАТО и деградиралия западен свят. Понеже няма да е оферта да сме на кораба докат потъва.
Ти сериозно ли Волен е класи над негоДавай за Копейкин, той сега е актуален след залеза на Волен
Ти сериозно ли Волен е класи над него
Копейкин ? Кой е това. Явно съм изостанал с инфото.
Хахаха, Шехиризада в действие. Този бате ще работи до край да им сипва, ама тук нали се знае, че и да мине през нас истината, всеки ще си седи вкъщи и ще храни телевизора. Като начало, както направи в Пашата, да плати за един масов протест, а то е важно да се задвижи колелото, като видят всички, че едно 5-10К всеки ден кибичат и правят джънгър, ще стане по-лесно всеки да излезе. Ама с това включване от топлите държави да се жалва колко е неоправдан, особено той, е меко казано безполезно действие. За жалост май няма този ресурс, а и да го има, не знае как да го направи. Толкова години с толкова пари, заобиколен от пълни идиоти, които въобще не се чатнаха да му излъскат грозния образ пред обществото. За какво говорим тогава.
Със сигурност и за кОври е имало похарчени пари... Сега е интересно дали ще извади някакви реални доказателства или ще си остане с комикса Божков. То и даването на подкуп е престъпление... Иначе са един дол дренки главния тулуп, али баба, онзи дебелия - дп, г-жа техноимпекс, разградския гел и компания олигарси. Че държавата е рекетьор е ясно не от вчера. Новото е преразпределението на "постната пица".
Абе още май се опитва да се върне в играта и за тва дава разни сламки, за да ги уплаши малко и да седнат на преговори. Най-вероятно има и доказателства, макар че как се доказва, че си дал няколко милиона на ръка не знам.
Така или иначе, ако ще си защитава правата явно ще трябва да гледа извън пределите на страната. Прокуратурата ни чула, ни видяла, едностранно се самосезира ми се струва, пък уж независима трябва да е