Кредитна спирала на 20

Ами защото почват съдебен процес и лихвите текат, идват до вратата ми, лепят ми бележки и казват, че скоро ще ме запорират.
По-добре запор. Хубаво-лошо има запор кредитоискатели си събират парите, законово повече от това немогат да направят. Има закон, който те "пази" до някаква сума. Ще ти се наложи да се оправяш с нея, ако събереш пари чистиш каквото можеш.
 
Изтеглил още един последен бърз кредит с възможно най-голямата сума за еднопосочен билет и спокоен живот в САЩ, Канада или Ан
Това сериозно ли го мислиш...
 
Има едно сдружение "Солидарност" за пострадалите от действията на ЧСИ. Може да ги потърсиш за съвет, добре е да знаеш, че има някой на твоя страна. За да има повече смисъл ходенето ти (може и по телефон/имейл да си контактуваш, ако не си в София) - искай от ЧСИ-то копие на изпълнителното дело - на солидарците им трябва за да дадат акъл. Какво искат в замяна - 20 лв годишна такса за да се ангажират с твоя случай + някаква форма на активност от твоя страна срещу ЧСИ-тата - да подпишеш някоя петиция срещу ЧСИ, да им следваш страницата, да шерваш постовете им, ей-такива работи.
Акъл мастера им е особняк, но ако го изтърпиш да го слушаш - казва и полезни работи какви ходове може да предприемеш.
 
Последно редактирано:
Можеш ли да споделиш какво се случва до ден днешен, четох ти историята и ми стана интересно дали си успял да се справиш
 

Горе