ти пак говориш за раздаване по банки, как някой ще пропие парите и т.н. Глупости измислени. Не знам с какви хора живееш и общуваш, ама явно трябва да смениш средата, щом около теб има само пройдохи и нехранимайковци. В тоя форум масата хора са далеч по-отговорни. Повечето са си изкарали парите сами и знаят как да не ги пропилеят.
Ся ъпхиро ще ме упрекне, че говоря за познати, ама познавам точно такива хора, които си живуркат и мизеруват, кътат всеки един лев, накрая ги е страх да ги реализират(не говорим да ги прахосат по кръчми и барове, а да ги ползват за бизнес, да ги инвестират в нещо с доходност, да си купят нещо голямо - имот, някакво добро образование, да си сбъднат някоя мечта) щото са свикнали с мизерията си. Единия, най-фрапантен случай, държи 200(двеста) бона на влог, може и повече да са станали, не знам, живее под наем, тия пари ги яде инфлацията. Като го питаш що не си купува жилище - нямало да му стигнат, щото искал поне 100квадрата, а не щял да се занимава с банки, квртирата му била точно до работа, ама тия пари пък що дя ги затварял в имот, можело да ги инвестира в нещо(от 5 години сме приятели, познавам го от още толкова преди да станем близки, не е инвестирал 1 лев от тия, няма и да го направи) още някакви изсмукани такива обяснения. Поне в злато да ги хеджира, ама няма такива работи... С мизерията се свиква.
Повечето такива, интересното е, че са и стари ергени или са все още на млада възраст, ама изобщо не се срещат с жени(не са обратни или поне много добре се крият, не им личи). Ама то в дупка за 200 лв на месец с хазяин и без собствен клозет и кухня коя жена ще поканиш... Повечето не са материалистки, ама поне на хигиената държат. И като се стискаш до стотинка, къде ще я изведеш, нали поне един букет трябва да купиш... Ама то от мизерията е нормално да ти падне либидото...
Та поне да кажеш, че държат парите да ги оставят в наследство, а то и за това не се грижат повечето...
Ей тоя текст е за теб
Универсална библиотека за книги и текстове на български и други езици. Над 3000 автори. Поддръжка на FictionBook (FB2), EPUB и TXT.
chitanka.info