nandibandi
Well-Known Member
Да, обаче няма да сте вие, ами други хора
Няма драма в това. Ако си си постлал правилно кармичния път, следващият живот може да е по-як от сегашния.
Да, обаче няма да сте вие, ами други хора
Чий живот? "Следващия" ти живот всъщност няма да е твой живот, а нечий чужд! Какво те топли тебе, че ще е по-як? Нали няма да е твой...Няма драма в това. Ако си си постлал правилно кармичния път, следващият живот може да е по-як от сегашния.
Ей това е най-голямата глупост, а не мнението ми за сенатор Кейн.няма да е твой живот, а нечий чужд!
Изключително просташко е поведението ти.
@nandibandi я разкажи преживяванията си от твое предишно прераждане
четете религиозни простотии
Ние, че четем - четем, ама ти явно изобщо не го правиш. Кой говори за религии изобщо? И квантовите физици вече не отричат така яростно съществуването на паралелни реалности, дори работят в посока тяхното изследване и доказване.
Регресията е вид хипноза, която те връща към минали инкарнации. Практикува се от квалифицирани и лицензирани психолози. Образовайте се, бе хора. Най-лесно е да кажеш: не го знам, значи не съществува или е тинтири-минтири.
human made up concept, that holds strong meaning in religios communitys.
Или пък е начин да се доберат до теб. Ти си беззащитен под хипноза и не знаеш какво правят с теб.Регресията е вид хипноза, която те връща към минали инкарнации.
Ти си беззащитен под хипноза и не знаеш какво правят с теб
Ох, има надежда...Целта на това училище е еволюция в съзнанието/душата на човека.
злите фармацевтични компании които ни убиват
Коя наука? Онази, която изхожда само от ума ли? Че как според вас най-великите са получавали прозрения и са достигали до своите открития? Свише... От ума нищо ново не може да се роди. И няма да си говорим за злите фармацефтични комапнии, които ни убиват. Да вземем например достиженията на великата наука - в медицината например. Защо според вас, след като толкова много през последните години напредна медицината, броят на болните и болестите не само,че не е намалял ами се е и увеличил? Премахват се едни болести /върлували през минали векове/ и на тяхно място се появяват 10 нови?
Така е. Всеки избира в какво да вярва. Никой не смесва душата с науката, или обратното. И двете съществуват. Само,че едните отричат душата, докато душата не отрича науката. Или поне тези, които вярват в нейното съществуване. За болестите е ваш избор как гледате на нещата.
А какво ще кажете за една от водещите причини за смъртност след болестите /за които хората сами са си виновни/ - лекарската грешка? Как ще обясните това научно? Да оставим душата. Не ни интересува. След като аз съм си изяла боклуците, с които се храня, докарала съм си болестта и отивам за да ме лекуват. Но същия този лекар ми поставя грешна диагноза и до там...
И друго...За да следваме темата все пак. Науката измисля как да замрази тялото за да може да го съживи след 100/200 години. На кого му е нужно това, според вас? С какво това дава напредък на човечеството?
Напредъка как го измервате? Технологично, научно...И до свръх ниво да ни се развият технологиите и науката ако си останем аборигени в съзнанието, разликата с преди 10000 години ще е,че ще се трепим не с камъни а със свръх технологични и научни оръжия.