Здравейте обмислям закупуването на една такава, но имам нужда от съвет от някой който се занимава с това.
Спрял съм се на нещо такова
По моите изчисления на ден ще са ми нужни 15 kw ток което прави 3 лв . Закръгляме го на 5 демек 150лв на месец. 1000 лв амортизация на месец демек 1200лв разход на месец.
Приход: 110лв на ден ако е така както пише тоест 3300 на месец.
Тоест. 2000лв би трябвало да искарва чисти на месец.
Тоест 8 месеца се избива инвестицията . Закръгляме го отново на 1 година да е . И след първата година се е избила инвестицията и започва да искарва пари.(тук ме опасява да не стане да работи докато си избие парите и след като ги избие да спре да работи или приходите да станат много малки и да трябва пак нова машина...)
Пресмятането ми се получава но наистина дали ще е така, или ще е първите месеци докато е нова машината и после приходите ще намаляват постепенно а разходите по подръжка увеличават?
Някой би ли ми дал съвет какъвто и да е , също и съвет към каква машина да се насоча и защо
Благодаря предварително
Спрял съм се на нещо такова
OLX.bg - безплатни обяви
OLX.bg e сайт за безплатни обяви. Тук може да намериш интересни обяви и лесно да се свържеш с продавача. Ако искаш да купиш нещо - може да намериш атрактивни предложения на цени, по-ниски, отколкото в магазина. Ако искаш да продадеш нещо - можеш да добавиш обява бързо, лесно и безплатно (до...
www.olx.bg
По моите изчисления на ден ще са ми нужни 15 kw ток което прави 3 лв . Закръгляме го на 5 демек 150лв на месец. 1000 лв амортизация на месец демек 1200лв разход на месец.
Приход: 110лв на ден ако е така както пише тоест 3300 на месец.
Тоест. 2000лв би трябвало да искарва чисти на месец.
Тоест 8 месеца се избива инвестицията . Закръгляме го отново на 1 година да е . И след първата година се е избила инвестицията и започва да искарва пари.(тук ме опасява да не стане да работи докато си избие парите и след като ги избие да спре да работи или приходите да станат много малки и да трябва пак нова машина...)
Пресмятането ми се получава но наистина дали ще е така, или ще е първите месеци докато е нова машината и после приходите ще намаляват постепенно а разходите по подръжка увеличават?
Някой би ли ми дал съвет какъвто и да е , също и съвет към каква машина да се насоча и защо
Благодаря предварително