Най-добрият. Мисля, че след още 2-3 мача е ред на Кличко. Но май ще е за догодина, живот и здраве.
Аз лично много се зарадвах, защото нашето момче беше №1 и наистина си заслужи победата. Истинска българска гордост.
Еми да, не бях сигурен, дали са 2 или 3 до края. Май ще му се падне Владимир....за Витали...там не знам какво ще годни....
Това ще е наистина добър мач. Нямам търпение да го гледам. Чудех се дали ще мине през Дейвид Хейд, но май няма. Или оня агресивен англичанин дето последната му медийна изява беше когато наплю Кличко, Владимир май беше.
Победа за нашия. Размаза руснака с нокаут.
Да, той, волейбола. Но за момент е само той и прави държавата ни популярна с всеки един мач. Аз не само се радвам, но съм мега щастлив, защото това е и спорта, който гледам активно.По принцип не гледам бокс, но това си е голямо постижение. Кубрат в момента е може би най-добрия ни спортист, трябва да се радваме че има такива хора.
Има, но докато не се изправят един срещу друг не знам и не мога да кажа със сигурност. Следя няколко боксьора, които са ми направили впечатление. Единият е David Haye:Пред Кобрата това са целите: братята Кличко и Поветкин. Не виждам друг боксьор в момента, който може да му е равностоен