На 14-ти, в неделя ще се състои традиционния поход до манастира "Света Петка" над Асеновград в памет на Васил Левски. Няма по-подходящ момент за включване с реклама в сайта за Васил Левски! Моко, напиши статия за това в сайта, аз мога да изровя някои снимки от минали походи, а ако ходиш на похода, може да сложиш после актуални. Тази година щяло да е различно - първо ще се чете литургия, после ще има поклонение пред паметта на Левски, след това ще се пеят възрожденски песни от гостуващи групи, а накрая ще се раздават традиционните курбани. Всъщност, не е лоша идеята децата от дома да се организират и да отидат и те, но дали директорката ще разреши.
Наистина времето е отвратително, голяма киша. Ние всички щяхме да ходим, но се отказахме предварително. Имам снимки, но нямам време да ги търся, но ще започна. Дано да намеря снимките със скривалището на Левски и изгледи от поляните и манастира. Като ги намеря, ще ти ги пратя.Най-жалко от цялата ситуация е шибаното време... Ако ти кажа, че имам два чифта обувки и те са кой, от кой, по-разпрани и бос да тръгна - по-сухи ще са ми краката... Тая киша е отвратителна! Аз досега не съм ходил горе на св.Петка и мислех да ида тази година, ама ако е такова времето пак ще пропусна. Ако имаш снимки ми прати по скайп утре и ще драсна 1 публикация в блога. Пък за децата - едва ли ще ги пусне директорката. Те са 50 хлапета, кой ще ги варди?