mart1to Active Member Рейтинг - 100% 6 0 0 1 Май 2018 #1 Здравейте търся да купя инстаграм акаунти открит съм към всякакви оферти. Пишете тук или на лично съобщение с предложения. Поздрави
Здравейте търся да купя инстаграм акаунти открит съм към всякакви оферти. Пишете тук или на лично съобщение с предложения. Поздрави
SoloContraTutti Well-Known Member Рейтинг - 100% 18 0 0 2 Май 2018 #3 В кои ниши? С колко последователи минимум?
mart1to Active Member Рейтинг - 100% 6 0 0 2 Май 2018 #4 Предимно български реални профили активни , над 10к нагоре може и чуждестранни всичко е по договаряне.
Предимно български реални профили активни , над 10к нагоре може и чуждестранни всичко е по договаряне.
Maji92 Active Member Рейтинг - 100% 19 0 0 2 Май 2018 #5 Здравей колега, Мога да ти предложа Инстаграм профили но само чуждестранни. Може ли да ми пратиш нисшите от който се интересуваш? Поздрави М
Здравей колега, Мога да ти предложа Инстаграм профили но само чуждестранни. Може ли да ми пратиш нисшите от който се интересуваш? Поздрави М
mart1to Active Member Рейтинг - 100% 6 0 0 2 Май 2018 #6 Здравей, интересувам се предимно от бг последователи, но мога да взема и чуждестранни стига да са реални. Като цяло идеята ми е да рекламирам в тях от време на време. Какво можеш да предложиш? Поздрави, Мартин.
Здравей, интересувам се предимно от бг последователи, но мога да взема и чуждестранни стига да са реални. Като цяло идеята ми е да рекламирам в тях от време на време. Какво можеш да предложиш? Поздрави, Мартин.