идея Active Member Рейтинг - 100% 9 0 0 15 Септември 2014 #1 Трябват ми 4-5 профила, на възраст около година или по-стари. Може без или с малко приятели.
iliqnktz Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 15 Септември 2014 #2 От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Имаш ЛС!
идея Active Member Рейтинг - 100% 9 0 0 16 Септември 2014 #3 От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. С колегата направихме една сделка, но ми трябват още 3-4 профила
От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. С колегата направихме една сделка, но ми трябват още 3-4 профила
frukt0 Active Member Рейтинг - 88.2% 15 2 0 16 Септември 2014 #4 От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Имам профил от 2011 година и има 27.000 последователи, каква цена би ми предложил?
От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Имам профил от 2011 година и има 27.000 последователи, каква цена би ми предложил?
идея Active Member Рейтинг - 100% 9 0 0 16 Септември 2014 #5 От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. добре , дай да го видя на лични
идея Active Member Рейтинг - 100% 9 0 0 17 Септември 2014 #6 От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. frukt0 каза: Имам профил от 2011 година и има 27.000 последователи, каква цена би ми предложил? Увеличете... Е няма как да ти предложа цена по двете цифри, които си дал. Като искаш повече пари казваш темата на интереси, възраст на последователи, % на мъже жени и т.н. Дори да предложа цена пак ще стигнем до оглед. Последно редактирано: 17 Септември 2014
От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. frukt0 каза: Имам профил от 2011 година и има 27.000 последователи, каква цена би ми предложил? Увеличете... Е няма как да ти предложа цена по двете цифри, които си дал. Като искаш повече пари казваш темата на интереси, възраст на последователи, % на мъже жени и т.н. Дори да предложа цена пак ще стигнем до оглед.
A alex99 Member Рейтинг - 100% 6 0 0 18 Септември 2014 #7 От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Имам профил на 1 година без приятели. Ако ти върши работа, ми пиши.
От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Имам профил на 1 година без приятели. Ако ти върши работа, ми пиши.
iliqnktz Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 18 Септември 2014 #8 От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Пуснал съм ти още едно ЛС!
идея Active Member Рейтинг - 100% 9 0 0 19 Септември 2014 #9 От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Да, благодаря , изпратих ти цена. Ако имаш друго предложение може да коментираме.
От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Да, благодаря , изпратих ти цена. Ако имаш друго предложение може да коментираме.
iliqnktz Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 19 Септември 2014 #10 От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. идея каза: Да, благодаря , изпратих ти цена. Ако имаш друго предложение може да коментираме. Увеличете... Ако излязат други профили, ще те имам в предвид!
От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. идея каза: Да, благодаря , изпратих ти цена. Ако имаш друго предложение може да коментираме. Увеличете... Ако излязат други профили, ще те имам в предвид!
bebcheto Active Member Рейтинг - 100% 6 0 0 20 Септември 2014 #11 От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Имам един с не много приятели, на около 5 години. Каква цена ще дадеш за него?
От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Имам един с не много приятели, на около 5 години. Каква цена ще дадеш за него?
идея Active Member Рейтинг - 100% 9 0 0 21 Септември 2014 #12 От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Ами дай да го видя на лични. Цената не е само в приятелите и годините. Дори да ти дам ориентировъчна цена, пак ще стигнем до оглед.
От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Ами дай да го видя на лични. Цената не е само в приятелите и годините. Дори да ти дам ориентировъчна цена, пак ще стигнем до оглед.
RumenGeorgieff New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 21 Септември 2014 #13 От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Трябват ли ти още профили и колко пари даваш? )
От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Трябват ли ти още профили и колко пари даваш? )
T traiki Well-Known Member Рейтинг - 100% 36 0 0 21 Септември 2014 #14 От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Имам едно профилче - на поне 5 години е, малко приятели има. Ама дай някаква минимална цена все пак, за да знам дали да го диря из архива изобщо..
От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Имам едно профилче - на поне 5 години е, малко приятели има. Ама дай някаква минимална цена все пак, за да знам дали да го диря из архива изобщо..
идея Active Member Рейтинг - 100% 9 0 0 24 Септември 2014 #15 От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Давам 10 долара
iliqnktz Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 25 Септември 2014 #16 От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. С колегата направихме още 1 сделка! Всичко мина точно и бързо.
От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. С колегата направихме още 1 сделка! Всичко мина точно и бързо.
M miranti New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 28 Септември 2014 #17 От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Имам профил на 6 години
juvefan Active Member Рейтинг - 100% 11 0 0 10 Октомври 2014 #18 От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Продавам профили, виж в подпис ми за повече инфо или на лс
От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. Продавам профили, виж в подпис ми за повече инфо или на лс
P procreator Member Рейтинг - 100% 14 0 0 25 Октомври 2014 #19 От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. имам 15 профила с по 500-600 приятели.....ако имате желание пишете
От: Купувам ФБ профили поне на година. Приятелите нямат значение. имам 15 профила с по 500-600 приятели.....ако имате желание пишете