T traiki Well-Known Member Рейтинг - 100% 36 0 0 25 Април 2014 #1 Търся да закупя няколко български фейсбук страници - от 5 до 10 000 фена. Изпращайте ми оферти на лично съобщение с линк към страницата и цена, която им търсите. Запазвам си правото да не отговоря на оферти, които не ме заинтригуват.
Търся да закупя няколко български фейсбук страници - от 5 до 10 000 фена. Изпращайте ми оферти на лично съобщение с линк към страницата и цена, която им търсите. Запазвам си правото да не отговоря на оферти, които не ме заинтригуват.
xvi_ Active Member Рейтинг - 100% 5 0 0 27 Април 2014 #2 От: Купувам български фейбук страници Изпратил съм ти моето предложение.
T traiki Well-Known Member Рейтинг - 100% 36 0 0 27 Април 2014 #3 От: Купувам български фейбук страници Видях го, но не ме устройва
VMiloykov Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 30 Април 2014 #4 От: Купувам български фейбук страници Ако все още търсиш, съм ти пуснал две предложения. Малко са над 10 хиляди, но не много.
От: Купувам български фейбук страници Ако все още търсиш, съм ти пуснал две предложения. Малко са над 10 хиляди, но не много.
T tottos New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 30 Април 2014 #5 От: Купувам български фейбук страници А може ли да кажеш до каква цена си склонен да дадеш за страница ? И търсиш ли нещо над 10х
От: Купувам български фейбук страници А може ли да кажеш до каква цена си склонен да дадеш за страница ? И търсиш ли нещо над 10х
V Vencislav Kalchev New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 30 Април 2014 #6 От: Купувам български фейбук страници Имам няколко страници, различни по големина. Най-голямата е 50к , ако те интересува ми пиши
От: Купувам български фейбук страници Имам няколко страници, различни по големина. Най-голямата е 50к , ако те интересува ми пиши