Купувам всякакъв вид трафик

biaaro

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
63   0   0
Нарочно пиша трафик, а не реклама, трябват ми реални хора над 20 години, като цените е добре да са конкурентни на adword и facebook. Може да е промо постове във форуми, банери, линкове, поп ъп, каквото и да е , само да праща реални хора над 20 години - българи.

Първо вземам за 24 часа, след това за по дълъг период, ако трафика ми хареса.

Пращайте оферти на лично. Запазвам си правото да отговоря само на тези, към които оферти имам интерес.

Плащам с пайпал и IBAN.

От: Купувам всякакъв вид трафик

А чужд трафик устройва ли те? Пиши на лс с подробности, имам една идейка ако е само за трафик към сайт

Не, трябват ми само българи. Реални истински хора...

Нарочно пиша трафик, а не реклама, трябват ми реални хора над 20 години, като цените е добре да са конкурентни на adword и facebook. Може да е промо постове във форуми, банери, линкове, поп ъп, каквото и да е , само да праща реални хора над 20 години - българи.

Първо вземам за 24 часа, след това за по дълъг период, ако трафика ми хареса.

Пращайте оферти на лично. Запазвам си правото да отговоря само на тези, към които оферти имам интерес.

Плащам с пайпал и IBAN.

Колега ако искаш слагам банери в 2 сайта които прават по 1000 уникални бг потребители дневно , но как ще засичаме трафика от мойте към твоя сайт ? Примерно от 1000 влезнат при теб 20 потребители, каква цена даваш? пиши тук или на лична.

Колега ако искаш слагам банери в 2 сайта които прават по 1000 уникални бг потребители дневно , но как ще засичаме трафика от мойте към твоя сайт ? Примерно от 1000 влезнат при теб 20 потребители, каква цена даваш? пиши тук или на лична.

Трябва ти да ми кажеш на колко си оценяваш банер позициите. Примерно спрямо адсенс или друга рекламна платформа... Ако искаш прати ми сайтовете и къде са банер позициите...

предлагам добър трафик, сайтът ми е с около 3-4 000 уникални дневно, пиши на лични да ти кажа кой е и да си избереш позиция, където да си поставиш банер (и). аудиторията е над 20 години.

предлагам добър трафик, сайтът ми е с около 3-4 000 уникални дневно, пиши на лични да ти кажа кой е и да си избереш позиция, където да си поставиш банер (и). аудиторията е над 20 години.

Направо ми пусни сайта с цена за 24 ч. за най-силната си позиция.

Пратих ти оферта: банер за 1 лев на ден - 100 000 импресии месечно

Здравейте,
Имам сайтче, което е с около 95% български трафик и е изграден от реални хора, но като нов потребител не мога да Ви пиша на ЛС, така че ако офертата е все още валидна, ми пишете Вие и ми пратете имейл за връзка!

Направо се свържи с Весела Шопова. Цените са доста добри и трафика е над средното ниво полезност.

Весела Шопова нищо не ми говори. Дай подробности, ако обичаш...

А чужд трафик устройва ли те? Пиши на лс с подробности, имам една идейка ако е само за трафик към сайт

Какъв чужд трафик може да предложиш?
Държави, възраст, интереси ?

Здравейте,
Извинявам се че се намесвам в темата на колегата,но и аз се интересувам от трафик към сайта ми,някой ако може да ми предложи оферта за реален трафик към сайта ми (уникални посещения) само от България (българи).
Благодаря

А защо не реклама във фейсбук/ гугъл?

Таргетиране на високо ниво и, по мое мнение, добри цени.

Здравейте,
Извинявам се че се намесвам в темата на колегата,но и аз се интересувам от трафик към сайта ми,някой ако може да ми предложи оферта за реален трафик към сайта ми (уникални посещения) само от България (българи).
Благодаря

колега. предлагам ти трафик само от бг потребители на клик- 5 ст.Примерно слагам банери към твой сайт и за месеца има 100 клика на банера= 5 лева , ако са 300 клика =15 лева , другият вариант ако искаш дай цена за 1000 импресии, офертата важи за всички които искат да пробват за 1 месец да видим как е ...

Горе