K kuzmanin Member Рейтинг - 95.8% 23 1 0 6 Октомври 2009 #1 Търся линко за един месец с насоченост туризъм. валиден PR > 4 (по-нисък ПР моля да не предлагате като оферти) Моля оферти на лично. Може линка да е само в home page. Плащам с epay.bg Предварително благодаря.
Търся линко за един месец с насоченост туризъм. валиден PR > 4 (по-нисък ПР моля да не предлагате като оферти) Моля оферти на лично. Може линка да е само в home page. Плащам с epay.bg Предварително благодаря.
icakis New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 7 Октомври 2009 #2 От: Купувам линкове (туризъм) PR > 4 PR>4 туристически сайт трудно ще откриеш, ако изобщо намериш директно ги контактвай
От: Купувам линкове (туризъм) PR > 4 PR>4 туристически сайт трудно ще откриеш, ако изобщо намериш директно ги контактвай
N netsurfer Well-Known Member Рейтинг - 100% 27 0 0 7 Октомври 2009 #3 От: Купувам линкове (туризъм) PR > 4 icakis каза: PR>4 туристически сайт трудно ще откриеш, ако изобщо намериш директно ги контактвай Увеличете... аз лично имам такъв, със серп и PR
От: Купувам линкове (туризъм) PR > 4 icakis каза: PR>4 туристически сайт трудно ще откриеш, ако изобщо намериш директно ги контактвай Увеличете... аз лично имам такъв, със серп и PR
K kuzmanin Member Рейтинг - 95.8% 23 1 0 7 Октомври 2009 #4 От: От: Купувам линкове (туризъм) PR > 4 netsurfer каза: аз лично имам такъв, със серп и PR Увеличете... можеш ли да удариш едно рамо с едномесечен линк при теб? прати цена на лично ако става
От: От: Купувам линкове (туризъм) PR > 4 netsurfer каза: аз лично имам такъв, със серп и PR Увеличете... можеш ли да удариш едно рамо с едномесечен линк при теб? прати цена на лично ако става
D delete New Member Рейтинг - 100% 3 0 0 9 Октомври 2009 #5 От: Купувам линкове (туризъм) PR > 4 Здравей, мога да ти предложа линк в сайта www[dot]patuvai[dot]com , но е ПР 3. Ако имаш интерес пиши тук или на patuvai.com[at]gmail.com
От: Купувам линкове (туризъм) PR > 4 Здравей, мога да ти предложа линк в сайта www[dot]patuvai[dot]com , но е ПР 3. Ако имаш интерес пиши тук или на patuvai.com[at]gmail.com