webstil Well-Known Member Рейтинг - 100% 28 0 0 20 Юни 2009 #1 за предпочитане търсачка... предлагайте оферти в темата или на ЛС,но искам и демо
B bdaa Banned Рейтинг - 90% 9 1 0 20 Юни 2009 #2 От: Купувам музикална система/търсачка... имам търсачка - мое производство с админ панел и от него се добавят музикалните файлове. може да се прослушват. демо само ако си заинтересуван п.п това е само музикална търсачка и е с много опростен дизайн
От: Купувам музикална система/търсачка... имам търсачка - мое производство с админ панел и от него се добавят музикалните файлове. може да се прослушват. демо само ако си заинтересуван п.п това е само музикална търсачка и е с много опростен дизайн
K klizmar4e Member Рейтинг - 100% 1 0 0 20 Юни 2009 #3 От: Купувам музикална система/търсачка... И аз мога ти предлжоа нещо ако искаш пиши скайп на лично.
1 1sh0t New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 20 Юни 2009 #4 От: Купувам музикална система/търсачка... ами .. имам и от двата вида .. демо ще получиш по скайп .. on3sh0t.cms ми е скайпа ..
От: Купувам музикална система/търсачка... ами .. имам и от двата вида .. демо ще получиш по скайп .. on3sh0t.cms ми е скайпа ..