съгласи се ама неможе по цял ден да седиш при този които пише кода и да му казваш кое къде и как да сложи,MacTeP каза:netsurfer каза:според мен СЕО и изграждането на сайта трябва да се правят едновременно и този които ти прави кода все пак да разбира поне малко от СЕО за да ти направи поне малко SE friendly кода. А и изграждането на бек линковете и то трябва да започне още от самото начало на проекта и да се прави постепенно, а не изведнъж 5000 линка към сайта.
Защо този който ти пише кода трябва да разбира от SEO? Нали заради това си има SEO консултант, които обяснява на програмиста и на дизайнера, кое как трябва да стане. А georgimateev говореше главно за link buildinga. SEO за един по-голям сайт не е само link building, много е важна и вътрешната структура. В момента разработваме няколко доста сериозни проекта и постоянно консултирам програмистите, кое как трябва да стане и тн.... Въпроса с backlinks пък зависи много от бюджета на сайта... ако имаш добър бюджет може да започнеш МНОГО СИЛНА link кампания, имаче е най-добре да го даваш по-кротичко.
иначе съм съгласен с мнението ти
Сайта ми за колите е готов CMS и ми беше много терсене да го направя на български и да го по оптимизирам