blinky мy man , благодаря , за защитата
Първо още веднъж се извинявам за допусната правописна грешка ( найстина не ми отива на 2-те висшета дето съм ги изкарал ) , 2-ро - на колегата по-нагоре ще кажа само едно '' Може би съм допуснал грешка в правописа , но това ли е най-важното за теб , по това ли може да определиш някого с какъв статут е в общесвото , по това ли определяш как се справя с бизнеса си? '' - ''Малките хора ги вълнуват малките неща и ти го доказваш с този пост'' - Твоето място в този форум е загуба на време , не си наясно как се развива тази ниша и навярно няма да си купиш мечтаната кола , да наебеш мечтаните путки и да си направиш мечтания вояж в някоя топла страна , да си пиеш мохито в Куба и да смукаш пури ''cohiba'' ..... да караш някоя спортна тупалка ... и да си правиш масажче в Тайланд
А и честно казано нямам и намерение да те светвам как да го постигнеш - може в следващия пост и егоист да ме наречеш , не ми дреме ..... Хората които се занимаваме сериозно с интернет бизнес се знаем , а за теб не съм чувал - това какво ти говори ????????