и аз така ..Така и не получих отговор.
Ако нещо не ти харесва, то поне дай мнение за качестово, цената и т.н.
Явно толкова сериозно търси да купи сайтове, колкото и отговаря на личните съобщения...и аз така ..
Съжалявам, че използвам темата, но я видях. Ако може да ми пратиш и на мен какво евентуално предлагаш заедно с цена.Така и не получих отговор.
Ако нещо не ти харесва, то поне дай мнение за качестово, цената и т.н.
Поради липса на време и поддръжка, продавам 4 BG + 1 EN сайта. Когато имаш възможност, пиши на ЛС. Хубав ден!На двама от вас съм отговорил, на третия единия от двата сайта не се отваря и не съм отговорил наистина, не влизам много често и затова може да се бавя, но се старая да отговарям.Все още приемем предложения.
Поради липса на време и поддръжка, продавам 4 BG + 1 EN сайта. Когато имаш възможност, пиши на ЛС. Хубав ден!
Като се замисля... май имам за продаване 7 БГ и 2 ЕН сайта. За повече пазарлъци и инфо на ЛС! Благодаря!Аз имам интерес колега, ако може да видя въпросните сайтове, както и малко инфо и ценичка. Поздрави!
п.с интересуват ме сайтове с до 100$ месечен приход.
Нали съм посочил по-горе, че продавам сайтове, но държа да ми се платят само статиите. Но като се почнат едни претенции... и затова, който наистина търси да пише на ЛС!Никой не говори за най-евтино. Напротив. За нещо смислено с трафик и приходи по възможност