ще е добре да е директно или от гугъл
Ми... не е 400 лв.! Има сайтовете дето се рекламират в гугъл adwords и пак искат по 200 лв. за wordpress + темплейт + сео оптимизация! Така че ...Най-добре, вземи си го направи, и достигни тези посещения, с 600 лв. бюджет.
Сори за спама ама ми писна вече да се подценява труда на хората. То самата изработка на един сайт или инсталацията на един лордпрес е към 400 лева, ти искаш готов с 400 + посещения за 600 лева, малко не ви ли е неудобно вече?
.... или инсталацията на един лордпрес е към 400 лева, ти искаш готов с 400
То самата изработка на един сайт или инсталацията на един лордпрес е към 400 лева, ти искаш готов с 400 + посещения за 600 лева, малко не ви ли е неудобно вече?
Ти отговаряш ли за това което пишеш? Дай тогава да ти инсталираме 100 лордпреса срещу САМО 40% от посочена от тебе цена.
Т.е. само за 16 000 лева от теб се изисква само достъп до хостинга и само 10% предварително плащане.
Ако наистина мислиш така и знаеш това - икономия от 60% би трябвало да те зарадва много.
+лично за тебе мога всеки ден да ти продавам сайтове с инсталирано нещо + 2 статии даже и няколко снимки пак само на половина от посочена от теб цена.
готов ли си ДА ДАВАШ РЕАЛНИ пари тука и сега? По определени от теб критерии? Или това са само празни думи за това кое и как би струвало ако... ?
Сорри на всички...
Моето момченце...
Ок, татко :lol:
Всички цени са определени от теб, така че защо включваш задната е ясно само на теб, тате... Най - вероятно си готов да вземеш от някой 400 лв., но не си готов да ги дадеш и половината, така че хич не ясно кво правиш в темата и учиш всички как да живеят...
Купувам "леко" развит сайт ( да има по 400, 500 посещения дневно поне) Предложения ще чакам на лс
давам до 600 лв.
Наскоро обяснявах на пишман-предприемачи какво е хост, как се инталира и работи с CMS и т.н. След близо 6 часа прекарани на телефона най-накрая ми дадоха достъп до cPanel и FTP... Какво да гледам - папки с Apache и PHP (неуспешни опити за инсталация). Отделно в public_html папка "D:\joomla"...
мММда... На мен може да ми отнеме 5-10 минути да го свърша, но не съм се научил на всичко за 5-10 минути. ;-) 400 лв. ми се виждат доста за нещо такова, но така или иначе ще е трицифрена сума.
Именно, това подмятане - ''аамъ ти го направи това зъ 5 минути'' вероятно доста хора са го чували, но за да се направи за 5 минути е имало часове, дни и месеци в теория, практика и късане на нерви от несполучливи опити.мММда... На мен може да ми отнеме 5-10 минути да го свърша, но не съм се научил на всичко за 5-10 минути. ;-)