T tovidebne New Member Рейтинг - 100% 15 0 0 30 Май 2009 #1 Купувам сайт(ове) с адсенс приходи $50+/месец -история на приходите- минимум 6/шест/ месеца назад -пълна статистика на посещенията бюджет:неограничен п.с. в зависимост от офертите темата ще бъде допълвана
Купувам сайт(ове) с адсенс приходи $50+/месец -история на приходите- минимум 6/шест/ месеца назад -пълна статистика на посещенията бюджет:неограничен п.с. в зависимост от офертите темата ще бъде допълвана
F fani7117 Member Рейтинг - 0% 0 0 0 31 Май 2009 #2 От: Купувам сайт(ове) ЕДИТ: Извинявам се - прочетох $500+/месец!!!!!!! Имам сайт за продаване с $2.5-3К на месец от Adsense. В момента водя преговори с едни французи. Ако мислиш че имаш реална оферта - пиши ми ЛС. Поздрави! tovidebne каза: Купувам сайт(ове) с адсенс приходи $50+/месец -история на приходите- минимум 6/шест/ месеца назад -пълна статистика на посещенията бюджет:неограничен п.с. в зависимост от офертите темата ще бъде допълвана Увеличете... Последно редактирано: 31 Май 2009
От: Купувам сайт(ове) ЕДИТ: Извинявам се - прочетох $500+/месец!!!!!!! Имам сайт за продаване с $2.5-3К на месец от Adsense. В момента водя преговори с едни французи. Ако мислиш че имаш реална оферта - пиши ми ЛС. Поздрави! tovidebne каза: Купувам сайт(ове) с адсенс приходи $50+/месец -история на приходите- минимум 6/шест/ месеца назад -пълна статистика на посещенията бюджет:неограничен п.с. в зависимост от офертите темата ще бъде допълвана Увеличете...