От: Купувам сайт !!!
Ами като се намираме на празни приказки така ще е ,не 3 страници а и 100 няма да ни стигнат ,но както да е предлагам админите да заключат темата или направо да я изтриват ,че процедирам по друг начин ще чакам някой да предлага нещо хубаво и тогава че се намесвам
Просто написах 1000 лв. макар съм склоне да дам повече за да не надуват цените излишно,пак и не ставаше да не напиша цена защото пак щяха да ми предлагат боклуци не че сега не го правят.
Искам да дам само два примера за да не стане дълго и някой да не заспи като го чете.
Няма да давам имената на сайтовете за да не засегна собствениците им
Виждам в друг форум продава го за 100 лв. и никой не го ще да го купува и ми пише че продава са отвения сайт ,ха познайте под 700 лв нямал да ми го даде --хахахахахахха смешник.
И сега по интересния пример,ами предлага ми пича сайт в форума и хоп и след съответния отказ от моя страна почва да ме упреква и не само той , колко не съм в час и нищо не разбирам ,ок да кажем аз не разбирам нищо ами нали и други четат тая оферта които са в час с нещата и ако това което се предлага е на далавера дали не биха го купило веднага ?????
Сами си правете изводи,аз само че кажа всичко което ми се предложи беше помия ,като изключим 2-3 оферти
Лека вечер на всички