Търся: Купувам скрипт

mantaman

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
26   0   0
Трябва ми скрипт който да проверява един сайт за автомобили подобен на мобиле.бг (сайта мисля че е къстъм не ми се вярва да е на готова платформа)- И по зададени критерии да ми вади линковете към обявите на определени автомобили

Например - Вкарвам му линк на страница на която има обяви на 100 автомобила и той трябва да ги провери и да ми извади репорт с линкове към обявите в които автомобилите са отбелязани че са дизелови и отделен репорт за тези например които са с 5 врати.

Това е само за пример - критериите които искам да се проследяват са различни от посочените и въпросният сайт ги няма като филтри и ми затруднява работата защото трябва да се отворят много страници за да провериш това което те интересува.

Оферти с цени и срок на изпълнение ги изпращайте на ЛС - Името на сайта и критериите ще ги изпратя на човека който избера да направи скрипта.

За допълнителни въпроси можете да ползвате темата
 
Може ли да видя сайта?
Без да знам кой е всяка една оферта ще е стрелба в тъмното.
 
Здравей, може ли да пратиш линк към сайта на ЛС и съответно критериите по които търсиш?
 
Няма да е скрипт но ако пуснете 1 линк по който ще търсите и данните които ще искате да вземате мога да си поиграя другата седмица
В зависимост от изискванията ви и натовареността ми най вероятно ще стане за около седмица
Ще го направя за спорта така че цената ще е 0
 
Благодаря на всички които ми писаха
Колегата Sky ми предложи много добро решение на задачата и за това не съм отговарял на всички за да не ангажирам хората да търсят решение.
Поздрави
 

Горе