uriel Active Member Рейтинг - 100% 42 0 0 2 Септември 2016 #1 Здравейте колеги, нуждая се от американски фейсбук акаунт. По възможност нека бъде колкото се може по стар. Не ме интересува колко приятели има или последователи. Но е важно все пак да има някаква бройка. Очаквам вашите оферти!
Здравейте колеги, нуждая се от американски фейсбук акаунт. По възможност нека бъде колкото се може по стар. Не ме интересува колко приятели има или последователи. Но е важно все пак да има някаква бройка. Очаквам вашите оферти!
P prelastitel Member Рейтинг - 0% 0 0 0 3 Септември 2016 #2 От: Купувам стар американски фейсбук профил/и! Колега , намери ли си акаунт ?
uriel Active Member Рейтинг - 100% 42 0 0 4 Септември 2016 #3 От: Купувам стар американски фейсбук профил/и! Дай да видим какво ще предложиш. Имам предложения и се колебая заради цените...
От: Купувам стар американски фейсбук профил/и! Дай да видим какво ще предложиш. Имам предложения и се колебая заради цените...
P prelastitel Member Рейтинг - 0% 0 0 0 4 Септември 2016 #4 От: Купувам стар американски фейсбук профил/и! Пратих ти ЛС.