K kiro Member Рейтинг - 100% 4 0 0 30 Декември 2013 #1 Здравейте, интересуваме да купя трафик за няколко сайта по точно 4 на брой, За предпочитане трафика да е български, не ме интересува метода по които ще бъдат докарани в сайта интересуваме само цифрата да е около 10 к на ден на сайт.
Здравейте, интересуваме да купя трафик за няколко сайта по точно 4 на брой, За предпочитане трафика да е български, не ме интересува метода по които ще бъдат докарани в сайта интересуваме само цифрата да е около 10 к на ден на сайт.
S screampays Member Рейтинг - 100% 1 0 0 2 Януари 2014 #2 От: Купувам трафик за сайт Интересно ми е колко би струвал този трафик. Ако получиш оферта от някой сподели
От: Купувам трафик за сайт Интересно ми е колко би струвал този трафик. Ако получиш оферта от някой сподели
K kuzmanin Member Рейтинг - 95.8% 23 1 0 2 Януари 2014 #3 От: Купувам трафик за сайт Таргетиран тряфик с количества можеш да вземеш от AdWords Но щее скъпо
K kiro Member Рейтинг - 100% 4 0 0 3 Януари 2014 #4 От: Купувам трафик за сайт Мерси, но търся нещо по евтино