Мartin Lozev Premium Рейтинг - 100% 5 0 0 22 Януари 2015 #1 Трафикът ще бъде към новинарски сайт. Моля да ми изпращате оферта за дневни посещения и цена. Приемам оферти от 5000 до 20 000 на ден.
Трафикът ще бъде към новинарски сайт. Моля да ми изпращате оферта за дневни посещения и цена. Приемам оферти от 5000 до 20 000 на ден.
F futbol24-bg New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 28 Януари 2015 #2 От: Купувам трафик Здравейте! Нов съм във форума и не мога да се ориентирам още , но искам да напиша, че и аз купувам трафик на разумна цена. Успех на всички.
От: Купувам трафик Здравейте! Нов съм във форума и не мога да се ориентирам още , но искам да напиша, че и аз купувам трафик на разумна цена. Успех на всички.
magnit Well-Known Member Рейтинг - 100% 76 0 0 28 Януари 2015 #3 От: Купувам трафик futbol24-bg каза: Здравейте! Нов съм във форума и не мога да се ориентирам още , но искам да напиша, че и аз купувам трафик на разумна цена. Успех на всички. Увеличете... Здравейте, във Форума има раздел Рекламна борса и там има доста интересни теми. Предполагам, че все ще си намерите нещо подходящо. Поздрави!
От: Купувам трафик futbol24-bg каза: Здравейте! Нов съм във форума и не мога да се ориентирам още , но искам да напиша, че и аз купувам трафик на разумна цена. Успех на всички. Увеличете... Здравейте, във Форума има раздел Рекламна борса и там има доста интересни теми. Предполагам, че все ще си намерите нещо подходящо. Поздрави!
I istani123 Member Рейтинг - 100% 8 0 0 28 Януари 2015 #4 От: Купувам трафик snejincho каза: Приемам оферти от 5000 до 20 000 на ден. Увеличете... Искаш да купиш толкова трафик на ден или приемаш оферти от сайтовете, които имат толкова трафик?
От: Купувам трафик snejincho каза: Приемам оферти от 5000 до 20 000 на ден. Увеличете... Искаш да купиш толкова трафик на ден или приемаш оферти от сайтовете, които имат толкова трафик?