mavpa New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 28 Декември 2011 #21 От: Купувам "фейсбук" ваучери Ще ми кажете каде мога да видя повече информация за тия ваучери
V.Andreev Well-Known Member Рейтинг - 100% 61 0 0 28 Декември 2011 #22 От: Купувам "фейсбук" ваучери Какво по - точно те интересува?
mavpa New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 1 Януари 2012 #23 От: Купувам "фейсбук" ваучери Дават се като някакъв бонус ли? купуват ли се че ги продавате на толкова ниска цена :/
От: Купувам "фейсбук" ваучери Дават се като някакъв бонус ли? купуват ли се че ги продавате на толкова ниска цена :/
vbogoev New Member Рейтинг - 100% 14 0 0 1 Януари 2012 #24 От: Купувам "фейсбук" ваучери mavpa каза: Дават се като някакъв бонус ли? купуват ли се че ги продавате на толкова ниска цена :/ Увеличете... Какво значение има? Не се дават като бонуси. И целта им попринцип е да тестваш услугата Facebook Ads, естествено се злоупотребява с това... Затова и повечето ваучери могат да се активират само от нови акаунти без предишни реклами. PS: Има естествено и мероприятия, които зарибяват посетителите с Facebook ваучери и т.н., но това вече е отделен въпрос.
От: Купувам "фейсбук" ваучери mavpa каза: Дават се като някакъв бонус ли? купуват ли се че ги продавате на толкова ниска цена :/ Увеличете... Какво значение има? Не се дават като бонуси. И целта им попринцип е да тестваш услугата Facebook Ads, естествено се злоупотребява с това... Затова и повечето ваучери могат да се активират само от нови акаунти без предишни реклами. PS: Има естествено и мероприятия, които зарибяват посетителите с Facebook ваучери и т.н., но това вече е отделен въпрос.
blackout8 Well-Known Member Рейтинг - 100% 18 0 0 1 Януари 2012 #25 От: Купувам "фейсбук" ваучери mavpa каза: Дават се като някакъв бонус ли? купуват ли се че ги продавате на толкова ниска цена :/ Увеличете... Да не би да е стимулиране на продажбитe?
От: Купувам "фейсбук" ваучери mavpa каза: Дават се като някакъв бонус ли? купуват ли се че ги продавате на толкова ниска цена :/ Увеличете... Да не би да е стимулиране на продажбитe?
genchosam Well-Known Member Рейтинг - 98.9% 90 1 0 8 Януари 2012 #26 От: Купувам "фейсбук" ваучери В момента търся заредени акаунти,някой да предлага ???
vbogoev New Member Рейтинг - 100% 14 0 0 8 Януари 2012 #27 От: Купувам "фейсбук" ваучери er0s каза: В момента търся заредени акаунти,някой да предлага ??? Увеличете... Внимавай само от кой взимаш. Офертата със заредените акаунти рядко се среща и в повечето случаи е подвеждаща. Пример за това е боклука ClaseDeJugador, който мен лично ме излъга. Поздрави!
От: Купувам "фейсбук" ваучери er0s каза: В момента търся заредени акаунти,някой да предлага ??? Увеличете... Внимавай само от кой взимаш. Офертата със заредените акаунти рядко се среща и в повечето случаи е подвеждаща. Пример за това е боклука ClaseDeJugador, който мен лично ме излъга. Поздрави!
Kmark Member Рейтинг - 100% 8 0 0 5 Март 2012 #28 От: Купувам "фейсбук" ваучери Аз също търся ваучери. Акаунта ми е нов. Пращайте оферти с цена тук или на ЛС
От: Купувам "фейсбук" ваучери Аз също търся ваучери. Акаунта ми е нов. Пращайте оферти с цена тук или на ЛС