Някой ако има хостинг сайт за продаване да ми драсне едно ЛС.
какво точно е хостинг сайт
Предполагам сайт който хоства и други сайтове ?
Няма хостинг сайтове. Има фирми, които предлагат хостинг на сайтове. което включва много хардуер, софтуер и поддръжка.
как ще няма като има може да си направиш за 1 час реселър сайт за хостинг услуги без фирми и тн
да с хостгеитър даваt whcms безплатно към риселър акаунта така че лесно ще му го направят...
но ИМА едно голямо но ? като си риселър нямаш възможност за оптимизация OS и принципа на работа и не задаваш ти лимитите.... деме дори и да искаш някой клиент който е натоварил временно малко повече и искаш да го задържиш няма да можеш да направиш много...
по скоро си мисля че трябва да имаш минимално впс за да може да с стартираш и да си играеш с настройки ...
и аз не разбрах какво се иска
Уф нищо не разбирате хахах
Ето ще разясня малко: По хамериканските форуми все се намира по някой с някое дребно хостинг сайтче където примерно се продава хостинг за 1$ на месец има си вътре разплащателна система даже някой продават и домейни. Мисълта ми беше че искам нещо подобно.
ако е риселърски , би трябвало да върви с него WHMCS / CPANEL . Но в повечето случай се плаща за лиценза отделно. Имай го на ум.
Аз това казах че ако вземеш риселърски хостиниг от хостгеитър за разлика от супер хостинг
http://www.hostgator.com/resellers
ще получиш безплатно системата за автоматичен билинг WHMCS която иначе отделно се плаща иначе $15-$18 на месец на която да си направиш сайта и клиентите като поръчат автоматик да им се създава акаунта (системата се ползва от много хостинги)
може да ползваш код за 25 процента отстъпка а ако се задържиш три месеца ще взема афф комисионна
25predpriemach
може и да не ползваш кода няма да се сърдя
Благодаря за отговора !
А скрипт обаче от къде намирам примерно хубаво ще взема от суперхостинг един реселърски ама нататък какво правя ?
Поздрави !
Както казах по-горе, изобщо не се занимаваш с бг хостинг, само ще си загубиш времето.
Причини:
- Малък пренаселен пазар и достатъчно големи утвърдени фирми в бранша
- Хората които ще вземат хостинг, ще се доверят на доказано име, а не на първо-прохождащ сайт. Може да намериш няколко клиента, но изобщо няма да са ти достатъчни
Ако ще се занимаваш с подобно нещо насочи се към Американския или европейския пазар...
-