cms-a e се казва wordpress, + кеширане - (минус) една камара плъгини (при тези натоварвания един плъгин за рекламите ще качи потреблението като нищо с 30% затова само минимална бройка а кода на рекламите се слага дирекно в темплейта) + Coolicehost.com LSV VPSh 6 G или 8G от хексакор офертите + да слушаш Куулайс какви ти ги говори (ако не го слушаш просто ще ти трябва повече хардуер за повече пари)
и резултати от 800к уникални за месеца ~ 2,5 милиона посещения ~ 8,5 милиона импресии са възможни без да си нарушаваш феър шеър лимита
като на тези играчи от списъка
Виж файлът 11142
WP при 7500 на ден посещения умира, не случайно съм писал къстъм. Знам, всеки има мнение, моето е такова. Проверено на практика с няколко притежатели на медии.
Ами значи и ти и хората с които си проверявал не разбирате! Моят новинарски сайт правеше по 20 000 на ден и си беше много наред, и можеше да поеме с пъти повече. От опит ти казвам - зависи кое как ще се направи!
Може ли да попитам колко новини имаше в този сайт? Не се заяждам, любопитно ми е, защото ако са били 20-30 хиляди си е достойно за уважение как се е справил WP!
20 000 новини делени на 15 новини на ден са 1333 дена или около 4 години...
Така е, а сайта беше активен година и половина. След това спря, защото колкото и смешно да е - не успяхме да намерим реклама. Оказа се, че въпреки, че правеше по 20 000 на ден, никой не искаше да рекламира в него.
Супер странно дори, по груби сметки от адсенс би носил приход в порядъка на 20-30 Евро на ден, ако това са уникални посещения...
WP при 7500 на ден посещения умира, не случайно съм писал къстъм. Знам, всеки има мнение, моето е такова. Проверено на практика с няколко притежатели на медии.
В никакъв случай не е вярно. До 25 хил. на ден съм достигал с wordpress и не е имало никакви проблеми. При толкова посещения по-вероятно е да има проблеми с хостинга.
Бе така си е, и аз това им казвам, но тук се правят на големи разбирачи!
Ти сериозно ли ? Явно си използвал компании като superhosting, icn, jump, host.bg (нямам нищо против Jump говоря за шеър хостинга на компаниите))WP при 7500 на ден посещения умира, не случайно съм писал къстъм. Знам, всеки има мнение, моето е такова. Проверено на практика с няколко притежатели на медии.
Не знам каква ти е практиката ама като чета какви глупости ръсиш смятам, че си пълен некадърник. Нищо лично ама не си позволявай да правиш такива коментари, защото дори и при суперхостинг тия посещения би трябвало да ги издържи най големия им план от 35лв нищо, че аз плащам 40лв и издържам 200 000 посещения дневно а при тях за 35 при 10 000 ми пишат за ъпгрейд на ВПС.
Все пак всичко зависи от темата специално при суперхостинг. Колегата Странникът явно има доста олекотена тема и няма проблеми, но аз предпочитам да използвам coolicehost вместо да ми пишат постоянно за ъпгрейт