Еми мерси, сега ще им напиша по едно ЛС. Аз от къде да знам, че са те
5-цифрени суми, дрън-дрън чи пляс..... Чакай след всичките шантави оценки малко да му сваля цената, ей тъй да има шарено:
Форумът няма кой знае какви достойнства, освен похарчените вече пари за реклама и наличен, не особено качествен, трафик. Може и да има потенциал да стане нещо по-печелившо (от рода на wickedfire.com), ама аз просто не го виждам. Средностатистическият посетител тук не притежава повече от 1-2 блога в Блогспот, разбирай чуди се как да откяри 10-15 лева, камо ли да инвестира в нещо по-сериозно...
Ако съм на собственика, поне бих поговорил с Костянев. При условие, че той има идеи и желание, пък аз не. В момента ми е чудно дали успява да си покрие разходите за хостинг...
Единият твърди, че небето е синьо, а другият че водата е мокра и след всичко това странно как се поражда спор.Говориш пълни глупости. Да не изброявам колко много са хората тук, които печелят наистина МНОГО и то само от онлайн бизнес.
А за трафика, той е отлично таргетиран ако имаш къде и знаеш как да го насочиш.
Ти какъв си тука, та да обявяваш цена? Стига спамете темата. Моля, само сериозни коментари.
Само един в тази тема се интересува от продаване. Другите просто се опитваме от чисто любопитство да разберем колко реално струва Предприемача. Това, че една къща струва 300'000EU не означава, че собственикът непременно ще я продава.Интересен спор водите
Едните казват, че не продават, Вие се мъчите цена да смятате
Само един в тази тема се интересува от продаване. Другите просто се опитваме от чисто любопитство да разберем колко реално струва Предприемача. Това, че една къща струва 300'000EU не означава, че собственикът непременно ще я продава.
За 85% от писалите в темата ще кажеш, че са на заплата зачислени към предприемач.ком. Спира се човек на сергия за някоя по-интересна стока и веднага се накачулват наоколо бройка сеирджии да "помагат" в пазарлъка...
Не се ли усещате, че вероятно вредите на заинтересования(-ите)? И то без самите вие да сте директно заинтересовани от ситуацията. Човек иска да купи/продаде нещо, трябва ли да се пънете да го набутате? Обичайният български комплекс, че някой има малко повече пари или просто е по-предприемчив от вас?
В друг форум въпросните коментатори и експерт-ценообразуватели биха изяли шутовете (бановете). Ама ние сме на Капалъ Чарши. Една от причините сайтът да не струва спряганите забавни суми.
ПС: дефакто и аз излагам мнение относно евентуална цена - правя го основно за да неутрализирам (поне малко) смешните предположения дето видяхме досега.