Привет. Може да разгледаш тази тема за традфик, изчети отзивите, ревюто и си реши за себе си дали те устройва въпросния трафик.
Добре, а този платен трафик има ли изобщо някакъв смисъл от него, освен за хората целящи да завишат посещенията на даден сайт преди да го шитнат на някой... Примерно за онлайн магазините върши ли работа или това са си просто някакви iframe посещения и нищо повече (потребителя не посещава сайта и не прави поръчки)
Зависи какво купуваш, може да е от ботове, може да е от разни iframe, може да е от изскачащи прозорци, може да е от изтекли домейни и от какво ли още не. В някои случаи трафика е реален, защото се виждат страниците от потребителите в други просто е "измамен". До преди 5-6 години имах в един мой сайт по над 10к дневни препратени от "логаут" страницата на един сайт за запознанства, добри приходи генерираше а цената за него беше повече от приемлива
Хитро, това с логаута
Иначе за трафика - повечето не работят на принципа, които 99% от поръчващите очакват т.е. да плащат за посещения и да имат конверсия от тях. Ако това ти е целта, виж добре отзиви за даден трафик и вземи малък пакет, ако решиш за тест.
От платеният трафик, тези предлагат най-добро качество.
Цитат Първоначално написано от Rock Разгледай мнение
Привет. Може да разгледаш тази тема за традфик, изчети отзивите, ревюто и си реши за себе си дали те устройва въпросния трафик.
+1 от мен за услугите на колегата @Rock, в началото на този месец си поръчах трафик за един US сайт и съм супер доволен.Услугата си струва отвсякъде!
То и аз за такива пари уж взех някакви, но те имат само престои и нищо друго никаква активност, не кликат по реклами нито пък правят поръчки.
Едит: не знам как съм го пропуснал тоя пич от форума, направо ще му пиша сега да видя как са нещата при него