webstil
Well-Known Member
Здравейте колеги, от две седмици ме офертират тук Рапидо да почна да изпращам пратки през тях. Предлагат и добри цени, макар че в офертата, която са ми пратили те са без ДДС. Но исках да чуя мнение от някой тук от форума, който работи с тях, надявам се има такива? Обясняват ми че работят зааедно със Speedy и може да се ползват техните офиси, отделно ми говорят за цена на доставката от врата на врата до 1 кг. за под 4 лв. Чудя се как са там нещата и дали тук някой ги ползва, дали онлайн приложението им за пратки върши същата работа като на Еконт и дали може да се ползват пощенски парични преводи и да се превеждат парите по банкова сметка и т.н. разни други там екстри. Също така за графика им на обслужване на малките населени места, няма го в сайта, а само можеш да търсиш по 1 място кога се обслужва, а няма цял график.
Като цяло ми изглежда много атрактивна оферта що се отнася до малките населени места- повечето села, защото до повечето с Еконт доставката излиза около 6.50 лв... Клиентите ми си плащат доставката, но колкото е по-малка, толкова по-добре. Как мислите, работите ли с тях и какво е положението?
Като цяло ми изглежда много атрактивна оферта що се отнася до малките населени места- повечето села, защото до повечето с Еконт доставката излиза около 6.50 лв... Клиентите ми си плащат доставката, но колкото е по-малка, толкова по-добре. Как мислите, работите ли с тях и какво е положението?