При сертификатите не беше толкова плоско. Имаше замисъл и горе-долу и двете страни се чувстваха удовлетворени.Тези не спират да ми излизат и на мен(обаче в instagram). Уж им цъкнах да не им виждам рекламата ама пак.
От сертификати коректна фирма минахме на кутии с награди. Схемите се развиват все повече и повече, но на мен лично сертификата повече ми харесваше.
Mystery box тренда. Поръчваш от ebay/ dark web ужким някакъв mystery box за 5/50/500/5000$ etc.. и ти идва 1 кашон със стока (дрехи,храна, техника и т.н) на стойност в пъти по малка от заплатената. Разбира се 5% от продавачите го правят "бизнес" и реално се доближават или надхвърлят заплатената сума. Такива хора най-често пазаруват с отстъпки, купони или просто следят разпродажби.За тебе имам, кутия пълна с тайни, ела и си вземи, ела и си вземи
Сега сериозно, лично аз за пръв път ги чувам тези работи. Малко повече информация?
Нещо са ги позакрили или спрели.Sorry, this content isn't available right now
Интересно. Явно нещо е станало. След няколко дена с друго име и нова рекламна кампания ще са на линия отново.Нещо са ги позакрили или спрели.
Според мен няма да ги бъде много пак. Все пак тук не е като да не откликват на рипорт. А съм сигурен, че тук са заваляли обилно.Интересно. Явно нещо е станало. След няколко дена с друго име и нова рекламна кампания ще са на линия отново.
Ето този коментар ми оправи деня. Гледай ги... пичове. За народа го правят, без печалба... добродушни. Филип Плейн фланелка, кажи честноЯсно беше че вътре ще има боклук , смешното беше че имаше фанелка philip phlein с етикет на който бяха лепнали цена 300долара
Хората са ларшЕто този коментар ми оправи деня. Гледай ги... пичове. За народа го правят, без печалба... добродушни. Филип Плейн фланелка, кажи честно